Vliegen naar Davao

Davao is een stad in het zuiden van de Filipijnen, gelegen op een van de grootste eilanden van de Filipijnen. Davao is qua klimaat prettig om te bezoeken, omdat het geen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Davao voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Davao vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Davao vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Davao te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Davao? Geef je op voor de Davao Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Davao vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Davao kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Davao in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Davao boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Davao in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Davao als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Davao

Hoe lang is het vliegen naar Davao? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur. inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Davao

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Davao o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Davao met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Davao. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Davao zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017