Vliegen naar Davao

Op zoek naar goedkope tickets Davao Filippijnen? Ontdek hier welke luchtvaartmaatschappij je de goedkoopste vluchten Davao City aanbiedt vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel Airport.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,147,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Davao voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Davao

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Davao

Kaart Davao

Lees meer over Davao

...

Davao is een stad in het zuiden van de Filipijnen, gelegen op een van de grootste eilanden van de Filipijnen. Davao is qua klimaat prettig om te bezoeken, omdat het geen regenseizoen of orkaanseizoen kent, het is er het hele jaar door tussen de 22 en 30 graden Celsius.

Davao International Airport Is begin deze eeuw compleet vernieuwd en is er een nieuwe terminal gekomen. Er wordt vooral naar de hoofdstad van de Filipijnen, Manilla, gevlogen, maar er gaan ook vluchten naar Singapore.  Handig om te weten, Davao International Airport wordt ook wel Francisco Bangoy International Airport genoemd.

Naast dat er in Davao vele bezienswaardigheden zijn zoals kerken, kathedralen en musea, kun je je buiten de stad ook vermaken met bijvoorbeeld wildwatervaren of juist relaxen aan het strand.

Op dit moment zijn de wegen en bruggen in Davao vrij simpel. Er wordt wel hard gewerkt om dit te verbeteren. Andere steden bezoeken? Dan kun je kiezen tussen een binnenlandse vlucht of de bus. Vanaf Davao gaan er bussen naar verschillende steden.

Goedkoop naar Davao vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Davao? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Davao te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Davao? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Davao vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Davao deals. Tip: voor een last minute Davao vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Davao Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Davao  

Hoe lang is het vliegen naar Davao? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur. inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Davao

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Davao aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Davao zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024