Vliegen naar Beira Mozambique

Beira is de tweede stad van Mozambique, een land gelegen in het zuidoosten van Afrika. Beira moet nog door de toeristen ontdekt worden. De stad is erg in ontwikkeling en doordat...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Beira Mozambique voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Beira Mozambique

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Beira Mozambique

Kaart Beira Mozambique

Lees meer over Beira Mozambique

... Mozambique lange tijd kolonie was van Portugal, kent het een interessante geschiedenis.

Bezienswaardigheden in Beira
Zo kun je het Grande Hotel Beira bezoeken, dat tussen 1952 en 1963 een luxe hotel was, maar later, tijdens de burgeroorlog van Mozambique, als vluchtelingenkamp werd gebruikt. De Beira Cathedral stamt uit het jaar 1915 en is gebouwd met stenen van een vesting uit de 17de eeuw. De markt van Beira is ook absoluut een aanrader! De markt wordt georganiseerd aan het plein van Av. Poder popular. De markt geeft een mooie kijk op de cultuur van het land en de stad.

Beste reistijd Beira
Beira kent een tropisch klimaat, waarbij het koele en droge seizoen van april tot september loopt, de temperaturen zijn overdag dan tussen de 23 en 26 graden. Het regenseizoen is er in de maanden november tot maart. De buien kunnen dan flink zijn maar het regent dan niet de hele dag door. Van juni tot september zijn de dagen warm maar s'nachts koelt het lekker af.

Vliegen naar Beira International Airport
Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar de luchthaven van Beira. Meestal vlieg je via Johannesburg. Het vliegveld ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van de stad. Richting de stad gaan er bussen, maar je kunt natuurlijk ook een taxi nemen. In de stad kun je gemakkelijk reizen met de minibusjes, die in Beira ook wel Chapas worden genoemd.

Goedkoop naar Beira Mozambique vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Beira Mozambique? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Beira Mozambique te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Beira Mozambique? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Beira Mozambique vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Beira Mozambique deals. Tip: voor een last minute Beira Mozambique vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Beira Mozambique Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Beira Mozambique  

Hoe lang is het vliegen naar Beira Mozambique? De vliegtijd naar Beira Mozambique bedraagt 16,5 uur. Dit is inclusief meerdere tussenstops van meer dan 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Beira Mozambique

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Beira Mozambique aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Beira Mozambique zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024