Vliegen naar Mozambique

De beste deals voor tickets Mozambique? Check de Mozambique aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Mozambique : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Maputo
bestemming Maputo

Vliegtickets naar Maputo? De hoofdstad van Mozambique is te bereiken in circa 12 uur. Deze stad staat bekend als een van de mooiste hoofdsteden van Afrika. Met ruim één miljoen inwoners is Maputo ook de grootste stad van Mozambique. Tip: zorg dat je iets meeneemt om je te vermaken tijdens deze lange vlucht.   

Vliegtickets Mozambique : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Beira Mozambique
bestemming Beira Mozambique

Aan de kust van Mozambique ligt de stad Beira. Hiervandaan kun je naar prachtige stranden en duikbestemmingen in het land. Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Beira Airport. Meestal vlieg je via Johannesburg! De goedkoopste vluchten zijn echter doorgaans met vertrek vanaf Brussel.

Luchthavens in Mozambique

Kaart Mozambique

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Mozambique

Mozambique of ook wel de de Republiek Mozambique, is een groot land in het zuidoosten van Afrika met Maputo als hoofdstad. Mozambique is in opkomst als toeristische bestemming, je vindt hier o.a. prachtige stranden, goede duikspots en pittoreske eilandjes voor de kust. Daarnaast vind je er een indrukwekkend binnenland, Gorongosa National Park en het Limpopo National Park mag je dan ook echt niet missen. 

Luchthavens in Mozambique
Vanaf Amsterdam kun je naar meerdere bestemmingen vliegen in Mozambique. Maputo International Aiport is de belangrijkste internationale luchthaven in Mozambique, gelegen in het zuiden van het land. De vluchtduur vanaf Schiphol naar Maputo bedraagt circa 12 uur. Het vliegveld ligt ongeveer op 3 kilometer vanaf de stad en beschikt over twee geasfalteerde landingsbanen. 

Beste reistijd voor een vakantie Mozambique
Mozambique kent een regenseizoen en een droogteseizoen. Van mei tot en met oktober valt het regenseizoen en van april tot en met september is het droogteseizoen. Temperaturen lopen uiteen van 18 - 30 graden Celsius. Houd in het regenseizoen er rekening mee dat er een kans is op cyclonen. Leuk om vanuit Mozambique te doen: vanuit het Limpopo National Park kun je doorsteken naar het wereldberoemde Kruger Park in Zuid-Afrika.

Een aantal inentingen worden aanbevolen voordat je afreist naar Mozambique, evenals malaria preventie waaronder malariatabletten. Vraag dit echter altijd naar bij je huisarts of bij de plaatselijke GGD.

Goedkoop naar Mozambique vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mozambique vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mozambique te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mozambique? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mozambique vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Mozambique kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Mozambique in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mozambique boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mozambique in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Mozambique Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Mozambique? 

De totale vluchtduur naar Maputo, de hoofdstad van Mozambique, is 16 uur of langer vanwege een of twee overstappen. De vliegtijd Amsterdam - Beira Mozambique is 18u 35m via Frankfurt en Johannesburg.

Bijkomende kosten bij vluchten Mozambique

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mozambique aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Mozambique met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mozambique zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020