Vliegen naar Mozambique

De beste deals voor tickets Mozambique? Check de Mozambique aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Mozambique : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Maputo
bestemming Maputo

Vliegtickets naar Maputo? De hoofdstad van Mozambique is te bereiken in circa 12 uur. Deze stad staat bekend als een van de mooiste hoofdsteden van Afrika. Met ruim één miljoen inwoners is Maputo ook de grootste stad van Mozambique. Tip: zorg dat je iets meeneemt om je te vermaken tijdens deze lange vlucht.   

Vliegtickets Mozambique : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Beira Mozambique
bestemming Beira Mozambique

Aan de kust van Mozambique ligt de stad Beira. Hiervandaan kun je naar prachtige stranden en duikbestemmingen in het land. Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Beira Airport. Meestal vlieg je via Johannesburg! De goedkoopste vluchten zijn echter doorgaans met vertrek vanaf Brussel.

Luchthavens in Mozambique

Kaart Mozambique

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Mozambique

Mozambique of ook wel de de Republiek Mozambique, is een groot land in het zuidoosten van Afrika met Maputo als hoofdstad. Mozambique is in opkomst als toeristische bestemming, je vindt hier o.a. prachtige stranden, goede duikspots en pittoreske eilandjes voor de kust. Daarnaast vind je er een indrukwekkend binnenland, Gorongosa National Park en het Limpopo National Park mag je dan ook echt niet missen. 

Vliegveld Mozambique tips
Vanaf Amsterdam kun je naar meerdere bestemmingen vliegen in Mozambique. Waaronder Napula, Beira en Maputo.

Internationaal vliegveld Mozambique
Het grootste vliegveld van Mozambique is Maputo International Aiport . Dit is tevens de belangrijkste internationale luchthaven gelegen in het zuiden van het land.

Het vliegveld ligt ongeveer op 3 kilometer vanaf de stad en beschikt over twee geasfalteerde landingsbanen. 

Beste reistijd voor een vakantie Mozambique
Mozambique kent een regenseizoen en een droogteseizoen. Van mei tot en met oktober valt het regenseizoen en van april tot en met september is het droogteseizoen. Temperaturen lopen uiteen van 18 - 30 graden Celsius. Houd in het regenseizoen er rekening mee dat er een kans is op cyclonen. Leuk om vanuit Mozambique te doen: vanuit het Limpopo National Park kun je doorsteken naar het wereldberoemde Kruger Park in Zuid-Afrika.

Een aantal inentingen worden aanbevolen voordat je afreist naar Mozambique, evenals malaria preventie waaronder malariatabletten. Vraag dit echter altijd naar bij je huisarts of bij de plaatselijke GGD.

Goedkoop naar Mozambique vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Mozambique? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Mozambique te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mozambique? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mozambique vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Mozambique deals. Tip: voor een last minute Mozambique vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Mozambique Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Mozambique? 

De vliegtijd naar Mozambique is o.a. afhankelijk van de keuze van het vliegveld op je bestemming. De totale vluchtduur naar Maputo, de hoofdstad van Mozambique, is 16 uur of langer vanwege een of twee overstappen. De vliegtijd Amsterdam - Beira Mozambique is tenminste 18u 35m via Frankfurt en Johannesburg.

Bijkomende kosten bij vluchten Mozambique

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mozambique aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mozambique zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024