Vliegen naar Banda Aceh

Banda-Aceh, in Nederland ook wel Banda Atjeh genoemd, is de hoofdstad van de provincie Aceh of Atjeh en heeft ongeveer 200.000 inwoners. De provincie Aceh ligt op het eiland...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Banda Aceh voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Banda Aceh

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Banda Aceh

Kaart Banda Aceh

Lees meer over Banda Aceh

... Sumatra, één van de vele eilanden van Indonesie. 

Banda-Aceh ligt op het noordelijke punt van het eiland Sumatra waar de straat van Malakka en de Indische Oceaan elkaar tegenkomen. Banda-Aceh is een hele bekende stad voor het Islamitische geloof. Banda-Aceh staat dan ook bekend om zijn gigantische moskee. De Moskee van Banda Atjeh is een must see en voor vele moslims een bedevaart plek om naar toe te gaan.

Ter nagedachtenis aan de verschrikkelijke tsunami ramp die onder andere Banda Atjeh trof in 2004 met meer dan 100.000 doden en 60% van de stad verwoest, is een museum gesticht genaamd Atjeh Tsunami museum. Een prachtig eerbetoon aan de overledenen en slachtoffers.

De luchthaven van Banda Aceh is Sultan Iskandar Muda Airport en ligt zo'n 20 kilometer buiten het centrum. Er gaan directe vluchten naar o.a. Medan & Jakarta.

Goedkoop naar Banda Aceh vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Banda Aceh? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Banda Aceh te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Banda Aceh? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Banda Aceh vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Banda Aceh kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Banda Aceh vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Banda Aceh boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Banda Aceh in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Banda Aceh Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Banda Aceh  

Hoe lang is het vliegen naar Banda Aceh? De meeste vluchten vanuit Amsterdam naar Banda Aceh zijn met minimaal 2 overstappen / tussenstops. De totale reisduur bedraagt zodoende al snel zo'n 23 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Banda Aceh

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Banda Aceh aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Banda Aceh zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024