Vliegen naar Bamako

Vliegticket Bamako Mali boeken? Hier zetten we de opties voor vliegen naar Bamako voor jou op een rij!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,054,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bamako voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bamako

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bamako

Kaart Bamako

Lees meer over Bamako

...

In het West Afrikaanse land Mali ligt Bamako, de hoofdstad van dit land. Een levendige en kleurrijke stad dat aan de Niger rivier gelegen is.

Bamako is het regeringscentrum van het land en een regionaal handelscentrum. Deze stad staat bekend om haar vele markten en op deze manier kun je ook kennis maken met de cultuur van Mali. Ook kun je het Nationale Museum van Mali bezoeken of een boottochtje maken over de Niger rivier.

Bamako kent een heet klimaat, waardoor het het hele jaar door overdag eigenlijk niet koeler wordt dan 30 graden celsius. Maart, april en mei zijn de warmste maanden, overdag ligt de temperatuur dan rond de 39 graden celsius. Daarna begint de regenperiode, van juni tot en met september. Vooral in augustus valt er erg veel regen. De overige maanden zijn nagenoeg droog.

Bamako Senou International Airport is de belangrijkste luchthaven van Mali. Het vliegveld ligt 15 kilometer ten zuiden van het centrum van Bamako. Vanaf Amsterdam maak je altijd een overstap, waarschijnlijk in LissabonCasablanca of Parijs.

Goedkoop naar Bamako vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bamako? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bamako te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bamako? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bamako vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bamako deals. Tip: voor een last minute Bamako vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bamako Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bamako  

Hoe lang is het vliegen naar Bamako? De vliegtijd naar Bamako bedraagt iets meer dan 9 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Bamako

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bamako aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bamako zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024