Vliegen naar Freetown

Freetown, de hoofdstad van Sierra Leone, is bekend om haar haven, die voor de grootste bron van inkomsten zorgt. Maar daarnaast staat Freetown ergens anders bekend om: de stranden...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Freetown voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Freetown vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Freetown vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Freetown te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Freetown? Geef je op voor de Freetown Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Freetown vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Freetown kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Freetown in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Freetown boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Freetown in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Freetown als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Freetown

Hoe lang is het vliegen naar Freetown? De vluchtduur is 9,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Freetown

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Freetown o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Freetown met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Freetown. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Freetown zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017