Vliegen naar Monrovia Liberia

Goedkoop vliegen naar Monrovia, Liberia?  KLM Monrovia vluchten zijn aanzienlijk voordeliger als je vertrekt vanuit België, Antwerpen, Brussel, of Dusseldorf airport! Er...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Monrovia Liberia voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Monrovia Liberia

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Monrovia Liberia

Kaart Monrovia Liberia

Lees meer over Monrovia Liberia

... gaan namelijk directe KLM vluchten naar Monrovia vanaf Amsterdam maar de vanaf prijs is dan al snel een stuk hoger. Zie ook goedkopere KLM tickets vanuit België.

Over Monrovia, Liberia
De hoofdstad van het West Afrikaanse Liberia is tevens de grootste en belangrijkste havenstad van het land en het financiële centrum. Een grappig feit is dat Monrovia haar naam dankt aan een voormalig president van de Verenigde Staten: James Monroe.

Beste reistijd Monrovia
Monrovia kent een warm, regenachtig klimaat. Maart, april en mei zijn de warmste maanden en het kan dan zo'n 30 graden celsius worden overdag. Juni, juli en augustus zijn de koelste maanden, maar ook dan wordt het overdag nog een graad of 27. Monrovia kent een lang regenseizoen en een korte periode waarin het droog is. Januari is het droogst en van mei tot en met oktober valt er de meeste regen.

Monrovia Airport
Roberts international Airport is de luchthaven van Monrovia en tevens het enige internationale vliegveld van het land. Vanaf de luchthaven bereik je de stad makkelijk per taxi.

Reisadvies Monrovia
Tip: check voor je vliegreis altijd even het actuele reisadvies voor Liberia van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Goedkoop naar Monrovia Liberia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Monrovia Liberia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Monrovia Liberia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Monrovia Liberia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Monrovia Liberia vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Monrovia Liberia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Monrovia Liberia vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Monrovia Liberia boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Monrovia Liberia in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Monrovia Liberia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Monrovia Liberia  

Hoe lang is het vliegen naar Monrovia Liberia? De kortste vliegtijd naar Monrovia Liberia bedraagt 9 uur. Deze vluchtduur naar Monrovia, liberia is bij een vlucht vanaf Brussel inclusief 1 transfer.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Monrovia Liberia

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Monrovia Liberia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Monrovia Liberia zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024