Vliegen naar Conakry

Een goedkoop vliegticket Conakry boeken? De voordeligste vluchten Conakry zijn meestal voor een vertrek vanuit Brussel Zaventem of Dusseldorf Airport. Ontdek de beste deal voor vliegen naar Conakry voor jou op onderstaande overzicht!

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Conakry voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Conakry

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Conakry

Kaart Conakry

Lees meer over Conakry

...

Over Conakry Guinee
De hoofdstad van Guinee, een land in het westen van Afrika, ligt voor een gedeelte op een schiereiland waardoor de stad wordt omringd door zee. De stad heeft ongeveer 2 miljoen inwoners.

Wat is de beste reistijd voor Conakry?
Het gehele jaar door is het rond de 30 graden celsius overdag, in de nacht koelt het af naar een graad of 20. Conakry kent twee seizoenen, het droogteseizoen en het regenseizoen. Van juni tot oktober loopt de regentijd en kan het behoorlijk nat en moerassig in Conakry zijn. Van december tot en met maart valt er geen spat regen. Conakry staat bekend om haar botanische tuinen. Buiten Conkary is er voor de avontuurlijke reiziger veel te beleven, maar verwacht geen verharde wegen en honderden hotels. Maar als je je daar op instelt kun je de prachtige natuur van Guinee ontdekken zoals watervallen en kliffen.

Hoe heet het vliegveld van Conakry?
Conakry International Airport wordt ook wel Gbessia International Airport genoemd. De luchthaven ligt naast Conkary, de stad is dus zeer dichtbij.Vanaf de luchthaven van Conakry is het handig om de taxi te pakken naar jou eindbestemming.

Zijn er directe vluchten Amsterdam Conakry?
Er gaan rechtstreekse vluchten Conakry vanaf Brussel (de Brussels Airlines Conakry vluchten) en Parijs.

Liever Vliegen vanaf Amsterdam? KLM heeft minimaal 2 vluchten naar Conakry per dag, maar wel allemaal met tussenstop of overstap. Er is zelfs een zeer grote kans dat je al je een KLM ticket Amsterdam Conakry boekt feitelijk een vlucht met Airfrance maakt. Dan is het het meest logisch om een overstap in Parijs wat de thuisbasis is van Air France, te maken.

Snel en goedkoop ticket Guinnee Conakry vanaf Düsseldorf
Tip: zoek bij Vliegwinkel of Tix op vluchten vanaf Düsseldorf. Bij hen kan je o.a. tickets Royal Air Maroc Conakry boeken vanaf Dusseldorf en ook de Air France verbinding is vanaf die luchthaven niet alleen goedkoper maar ook veel sneller.

Goedkoop naar Conakry vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Conakry? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Conakry te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Conakry? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Conakry vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Conakry deals. Tip: voor een last minute Conakry vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Conakry Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Conakry  

Hoe lang is het vliegen naar Conakry? Voor een vlucht Amsterdam Conakry bedraagt de vluchtduur al snel minimaal 11,5 uur inclusief 1 tussenstop of overstap. Vanuit Düsseldorf zijn er snellere verbindingen. Waardoor je al in 8,5 uur op je bestemming kunt zijn.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Conakry

Aanbieder
Reserveringskosten

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Conakry aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Conakry zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024