Vliegen naar Conakry

Conakry is de hoofdstad van Guinee, een land in het westen van Afrika. Conakry ligt voor een gedeelte op een schiereiland waardoor de stad wordt omringd door zee. De stad...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Conakry voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Conakry vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Conakry vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Conakry te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Conakry? Geef je op voor de Conakry Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Conakry vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Conakry kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Conakry in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Conakry boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Conakry in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Conakry als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Conakry

Hoe lang is het vliegen naar Conakry? Voor een vlucht Amsterdam Conakry bedraagt de vluchtduur al snel minimaal 11,5 uur inclusief 1 tussenstop of overstap. Vanuit Düsseldorf zijn er snellere verbindingen. Waardoor je al in 8,5 uur op je bestemming kunt zijn.

Bijkomende kosten bij vluchten Conakry

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Conakry o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Conakry met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Conakry. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Conakry zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017