Vliegen naar Armenia

Vliegen naar Armenia in de provincie Quindio Colombia? De luchthaven het dichtste bij Armenia heet formeel voluit El Eden International airport. Dit vliegveld ligt in de plaats La...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 773,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Armenia voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Armenia

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Armenia

Kaart Armenia

Lees meer over Armenia

... Tebaida en is een 20 minuten rijden vanuit Armenia.

Vrijwel alle vluchten naar Armenia vanuit Amsterdam of Brussel hebben een tussenstop in Bogota of Medelin. Sinds kort kan je regelmatig ook goedkope vliegtickets naar Armenia boeken met tussenstop in Fort Lauderdale (Florida). Tip: boek een stopover en neem de tijd om ook het nabijgelegen Miami Beach te verkennen!

Armenia zelf is in 1889 gesticht door Jesus Maria Ocampo. De economie in de stad leunt nog vooral op de verbouw van koffie en bananen, maar vooral het eco-toerisme neemt de laatste jaren een enorme vlucht. Er ontstaan steeds meer eco-hotels, lokale restaurantjes en zelfs vrijetijdsparken.

In de omgeving van Armenia liggen ook bijzondere nationale parken, zoasl het Nevados National Park waar de hoogste bergen van Colombia te vinden zijn. Maar je vind hier ook Cocora Valley waar de Wax Palm groeit. De wax van deze specifieke palmsoort wordt in Zuid-Amerika gebruikt om kaarsen van te maken.

Goedkoop naar Armenia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Armenia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Armenia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Armenia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Armenia vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Armenia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Armenia vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Armenia boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Armenia in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Armenia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Armenia  

Hoe lang is het vliegen naar Armenia? De vliegtijd naar Armenia bedraagt 18,5 uur dit is inclusief tussenstops.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Armenia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Armenia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Armenia met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Armenia zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023