Vliegen naar Kazachstan

Kazachstan is een nog onontdekt paradijs in Centraal Azië. Je vindt er hooggebergte, savanne, rivieren en meren. Een afwisselender landschap kan haast niet. De zomers in Kazachstan zijn warm, met temperaturen rond de 30 graden Celsius. De winters zijn echter behoorlijk koud, -12 is niet vreemd in dit Siberische landschap. Een absolute must is het bezoeken van een sauna complex in Kazachstan, vaak uitgerust met bars, pooltafels en zelfs karaoke!

Goedkope vliegtickets Kazachstan: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Astana
Vliegtickets Kazachstan: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Almaty

Last minute Kazachstan aanbiedingen

logo tix.jpg

Astana

v.a. € 291,-

logo vliegtickets.nl.jpg

Almaty

v.a. € 464,-

Goedkoop naar Kazachstan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kazachstan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kazachstan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kazachstan? Geef je op voor de Kazachstan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kazachstan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kazachstan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kazachstan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kazachstan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kazachstan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kazachstan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kazachstan

Hoe lang is het vliegen naar Kazachstan? De vluchtduur is bij een rechtstreekse vlucht 6,5 uur. Bij een een vlucht met overstap kan je al snel een uur of 4 er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Kazachstan

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kazachstan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kazachstan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kazachstan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kazachstan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017