Vliegen naar Djibouti

Goedkoop vliegen naar Djibouti? De meeste KLM vluchten naar Djibouti vanaf Amsterdam hebben 1 overstap in Parijs. Vertrek je vanaf Dusseldorf of Brussel dan zit je vanaf Parijs in hetzelfde AirFrance toestel, maar je goedkope vliegtickets naar Djibouti zijn dan soms wel 300,- euro voordeliger!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,151,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Djibouti voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Djibouti

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Djibouti

Kaart Djibouti

Lees meer over Djibouti

...

Djibouti is de hoofdstad van het gelijknamige land Djibouti, het buurland van Somalie, Eritrea  en Ethiopie. Niet heel veel Nederlanders gaan op vakantie naar Djibouti.

Maar als je een avontuurlijke reizen door dit deel van Afrika maakt dan is een stop in Djibouti zeker de moeite waard. De unieke rotsformaties en de mooie meren Lac Assal en Lac Abbe zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Wanneer je Djibouti bezoekt zul je je ogen niet kunnen sluiten voor de armoede in het land. De schattingen lopen uiteen dat 20 tot 40 procent van de bevolking onder de armoedegrens leeft.


Het vliegveld van Djibouti heet formeel Ambouli International Airport. Naast KLM zijn ook de vluchten van Turkish Airlines vaak aantrekkelijk met een relatief korte vluchtduur. Je hebt dan eerst een vlucht naar Istanbul waar je overstapt op het vliegtuig naar Djibouti. 


Voordat je naar Djibouti reist is het aan te raden het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken te lezen. Klik op meer over Djibouti om naar de website van het Ministerie te gaan. Zo wordt er geadviseerd om niet ongevraagd foto's te maken van personen, na zonsondergang niet te reizen en bepaalde gebieden te mijden.

Goedkoop naar Djibouti vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Djibouti? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Djibouti te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Djibouti? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Djibouti vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Djibouti kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Djibouti vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Djibouti boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Djibouti in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Djibouti Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Djibouti  

Hoe lang is het vliegen naar Djibouti? De vluchtduur is circa 14 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Djibouti

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Air France
 € 10,-
Egyptair
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Djibouti aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Djibouti met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Djibouti zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024