Vliegen naar Djibouti

Djibouti is de hoofdstad van het gelijknamige land Djibouti, het buurland van Eritrea, Ethiopie en Somalie. Niet heel veel Nederlanders gaan op vakantie naar Djibouti. Maar als je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Djibouti voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Djibouti vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Djibouti vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Djibouti te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Djibouti? Geef je op voor de Djibouti Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Djibouti vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Djibouti kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Djibouti in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Djibouti boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Djibouti in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Djibouti als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Djibouti

Hoe lang is het vliegen naar Djibouti? De vluchtduur is circa 14 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Djibouti

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Djibouti o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Djibouti met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Djibouti. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Djibouti zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017