Vliegen naar Ethiopië

Als je gaat reizen door Ethiopië zal je een ding zeker bij blijven: de kleurrijke bevolking met haar bijzondere cultuur. Daarnaast ontdek je het prachtige landschap van Ethiopië: tafelbergen, savannes, canyons en steile rotsen. Ethiopië is een land in het oosten van Afrika, net ten noorden van de evenaar. Ethiopië ligt in in de regio genaamd de Hoorn van Afrika, dezelfde regio waar men de oudste resten van de Homo Sapiens heeft gevonden, mede hierdoor wordt het de kribbe van de mens genoemd.

Goedkope vliegtickets Ethiopië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Addis Ababa

Last minute Ethiopië aanbiedingen

logo schipholtickets.jpg

v.a. € 418,-

Vergelijk goedkope vliegtickets Ethiopië voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ethiopië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ethiopië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ethiopië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ethiopië? Geef je op voor de Ethiopië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ethiopië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ethiopië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ethiopië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ethiopië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ethiopië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ethiopië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ethiopië

Hoe lang is het vliegen naar Ethiopië? De vluchtduur is circa 10 uur. Bij een vliegreis naar Ethiopië met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Ethiopië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ethiopië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ethiopië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ethiopië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ethiopië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017