Vliegtickets Mogadishu

Goedkope vliegtickets Mogadishu Somalie boeken? Vergelijk hier de beste deals van Emirates, Qatar, Tix en meer bekende luchtvaartmaatschappijen en online reisbureaus!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,143,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 929,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mogadishu voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Mogadishu

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Mogadishu

Kaart Mogadishu

Lees meer over Mogadishu

...

International Airport Mogadishu 
De luchthaven heet formeel Adden Ade International Airport. Dit is de belangrijkste en grootste luchthaven van de 5 vliegvelden in Somalie. 


Welke maatschappijen vliegen naar Mogadishu? 
Er zijn geen directe vluchten naar Mogadishu vanuit Nederland. Je kunt wel vluchten met een stop of overstap boeken. De beste verbindingen hebben eerste een vlucht naar Turkije, Qatar of Dubai vanwaar vliegen naar Mogadishu International Airport.

Mogadishu vakantie
De hoofdstad van Somalia is geen voor de hand liggende vakantiebestemming. Ooit behoorde ze tot de mooiste steden van Afrika, nu zijn veel bezienswaardigheden ruines en is het er te gevaarlijk voor de gemiddelde toerist.  

Mogadishu reisadvies
Naar Somalie voor werk of op familiebezoek? Bekijk voordat je jouw vlucht naar Mogadishu boekt altijd het officiele Somalie reisadvies

Goedkoop naar Mogadishu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mogadishu? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mogadishu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mogadishu? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mogadishu vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Mogadishu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Mogadishu vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mogadishu boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mogadishu in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Mogadishu Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Mogadishu

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Qatar Airways
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mogadishu aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Mogadishu met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mogadishu zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024