Vliegen naar Khartoem

Khartoem is de hoofdstad van Soedan en wordt ook wel als Khartoum geschreven. In Khartoem komen de Rode Nijl en de Blauwe Nijl samen en stromen verder door als De Nijl. De...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Khartoem voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Khartoem vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Khartoem vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Khartoem te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Khartoem? Geef je op voor de Khartoem Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Khartoem vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Khartoem kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Khartoem in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Khartoem boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Khartoem in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Khartoem als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Khartoem

Hoe lang is het vliegen naar Khartoem? De vluchtduur Amsterdam Khartoem beslaat tenminste 9,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Khartoem

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Khartoem o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Khartoem met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Khartoem. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Khartoem zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017