Vliegen naar Khartoem

De goedkoopste vliegtickets Khartoem Soedan vinden? Hier zetten we de beste aanbiedingen voor vliegen naar Khartoem bij elkaar!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Khartoem voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Khartoem

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Khartoem

Kaart Khartoem

Lees meer over Khartoem

...

Khartoem is de hoofdstad van Soedan en wordt ook wel als Khartoum geschreven. In Khartoem komen de Rode Nijl en de Blauwe Nijl samen en stromen verder door als De Nijl. De plek waar dit gebeurt, midden in Khartoem, staat ook wel bekend als al-Mogran. 

Khartoem, wat olifanten slurf betekent, telt ruim 8 miljoen inwoners en is een van die plaatsen waarbij je nooit het weerbericht hoeft te bekijken om van te voren te weten hoe het weer gaat worden.

Khartoum wordt geteisterd door hitte, van april t/m juni ligt de gemiddelde dagtemperatuur boven de 40 graden celsius. December en januari zijn het koelst, overdag wordt het dan zo'n 30 graden, 's nachts koelt het af naar een aangename 16 graden.

De luchthaven van Khartoem Soedan
Het grootste vliegveld van Soedan ligt in Khartoem. Er wordt gevlogen op een groot aantal bestemmingen, waaronder Amsterdam. Deze internationale luchthaven van Khartoum International aiport, ligt iets ten oosten van het centrum van de stad waardoor dit vliegveld uiterst gemakkelijk bereikbaar is.

Goedkoop naar Khartoem vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Khartoem? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Khartoem te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Khartoem? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Khartoem vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Khartoem kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Khartoem vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Khartoem boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Khartoem in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Khartoem Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Khartoem  

Hoe lang is het vliegen naar Khartoem? De vluchtduur Amsterdam Khartoem beslaat tenminste 9,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Khartoem

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Egyptair
- *
Qatar Airways
- *
Emirates
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Khartoem aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Khartoem met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Khartoem zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024