Vliegen naar Asmara

Asmara is de hoofdstad van Eritrea en is met een bevolkingsgrootte van een kleine 600.000 inwoners veruit de grootste stad van het land. Asmara ligt op een hoogte van 2400 meter...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Asmara voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Asmara vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Asmara vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Asmara te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Asmara? Geef je op voor de Asmara Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Asmara vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Asmara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Asmara in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Asmara boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Asmara in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Asmara als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Asmara

Hoe lang is het vliegen naar Asmara? De vluchtduur Amsterdam Asmara is inclusief een korte stop minimaal 10 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Asmara

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Asmara o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Asmara met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Asmara. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Asmara zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017