Vliegtickets Asmara

Vergelijk hier de actuele aanbiedingen Amsterdam - Asmara (AMS ASM) van luchtvaartmaatschappijen Egyptair, Aeroflot, Lufthansa, Ethiopian en Turkish Airines. Altijd de beste deals voor vliegen naar Asmara Eritrea, ook vanuit Dusseldorf en Brussel!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 930,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Asmara voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Asmara

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Asmara

Kaart Asmara

Lees meer over Asmara

...

Op zoek naar goedkope vluchten naar Asmara Eritrea? Vanuit Nederland gaan geen rechtstreekse vluchten naar Asmara. De voordeligste route naar Asmara International Airport, formeel Yohannes IV Airport, is doorgaans met Egyptair via Caïro of via Istanbul met Turkish Airlines (vliegt 2x per week).

Asmara Eritrea

De hoofdstad van Eritrea en is met een bevolkingsgrootte van een kleine 600.000 inwoners veruit de grootste stad van het land. Asmara ligt op een hoogte van 2400 meter en is een beeldschoon stadje met haar pittoreske straatjes en palmbomen.

Relatief rustig
Asmara heeft misschien niet de reputatie van een van de rustigste en aantrekkelijkste steden van Afrika, maar nadat de oorlog eind vorige eeuw was afgelopen heeft het zich wel dermate ontwikkeld. Asmara was al nauwelijks beschadigd en na de oorlog is alles gerenoveerd en opgebouwd. Het is overigens altijd slim het reisadvies voor Asmara te checken voor je jouw ticket boekt. Dan weet je meteen of je nu het vliegtuig kan nemen naar Asmara.

Bezienswaardigheden

Eritrea was ooit een kolonie van Italië en deze invloeden zijn nog groots zichtbaar in de stad. Je kunt tijdens een verblijf in deze stad o.a. het Forto Baldissera, een oud Italiaans fort, bezoeken. Hier heb je een prachtig uitzicht over de stad. Maar je moet ook zeker niet raar opkijken als je in een van de cafés of restaurants uitstekende Italiaanse koffie en pizza's krijgt opgediend. Asmara heeft door de bouwstijl de bijnaam 'Piccola Roma', oftewel klein Rome, verkregen.

Goedkoop naar Asmara vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Asmara? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Asmara te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Asmara? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Asmara vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Asmara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Asmara vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Asmara boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Asmara in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Asmara Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Asmara?  

Wat is de vliegtijd naar Asmara Eritrea? De vluchtduur Amsterdam Asmara is inclusief een korte stop minimaal 10 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Asmara

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Egyptair
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Asmara aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Asmara zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024