Vliegen naar Asmara

Asmara is de hoofdstad van Eritrea en is met een bevolkingsgrootte van een kleine 600.000 inwoners veruit de grootste stad van het land. Asmara ligt op een hoogte van 2400 meter...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 494,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 525,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Asmara voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Asmara

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Asmara

Kaart Asmara

Lees meer over Asmara

... en is een beeldschoon stadje met haar pittoreske straatjes en palmbomen. Het heeft misschien niet de reputatie van een van de rustigste en aantrekkelijkste steden van Afrika, maar nadat de oorlog in 1993 was afgelopen heeft het zich wel dermate ontwikkeld. Asmara was al nauwelijks beschadigd en na de oorlog is alles gerenoveerd en opgebouwd.

Bezienswaardigheden Asmara Eritrea

Eritrea was ooit een kolonie van Italië en deze invloeden zijn nog groots zichtbaar in de stad. Je kunt tijdens een verblijf in deze stad o.a. het Forto Baldissera, een oud Italiaans fort, bezoeken. Hier heb je een prachtig uitzicht over de stad. Maar je moet ook zeker niet raar opkijken als je in een van de cafés of restaurants uitstekende Italiaanse koffie en pizza's krijgt opgediend. Asmara heeft door de bouwstijl de bijnaam 'Piccola Roma', oftewel klein Rome, verkregen.

Naar Asmara vliegen
Vanuit Nederland gaan geen rechtstreekse vluchten naar Asmara. De voordeligste route naar de luchthaven van Asmara, Yohannes IV Airport, is doorgaans via Caïro. Ook kan je rechtstreeks vliegen naar Asmara vanaf Frankfurt. Vanaf Frankfurt is de vluchtduur nog geen 8 uur, terwijl je vanaf Amsterdam.

Goedkoop naar Asmara vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Asmara vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Asmara te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Asmara? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Asmara vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Asmara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Asmara in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Asmara boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Asmara in 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Asmara Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Asmara  

Hoe lang is het vliegen naar Asmara? De vluchtduur Amsterdam Asmara is inclusief een korte stop minimaal 10 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 57 ,-
Nice
€ 49 ,-
Alicante
€ 18 ,-
Pisa

Bijkomende kosten bij vluchten Asmara

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Asmara aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Asmara met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Asmara zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020