Vergelijk vliegtickets Zanzibar

Hoe vind je zo goedkoop mogelijke vliegtickets Zanzibar? De prijs van Zanzibar vliegtickets zijn natuurlijk niet niks. Op deze pagina helpen wij je met essentiële tips voor het zoeken naar de ideale vlucht voor jouw persoonlijke reiswens. Of het puur om de prijs gaat of dat je met een specifieke airline zoals met KLM of met TUI Zanzibar aan vliegt.

> lees meer
TUI.nl

aanbevolen v.a. € 873,-

Tix

aanbevolen v.a. € 757,-

KLM

aanbevolen v.a. € 902,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Zanzibar voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Zanzibar

Kaart Zanzibar

Lees meer over Zanzibar

...

Om de beste Zanzibar vliegticket deal te vinden moet je een aantal stappen volgen, je wil tenslotte niet onnodig te veel betalen voor je vlucht naar Zanzibar Tanzania!

Hoe boek ik het beste goedkope vliegtickets naar Zanzibar?

Stap 1. Wanneer wil je ongeveer vliegen en hoe lang wil je op het eiland blijven? Probeer hier zo flexibel mogelijk in te zijn. Als je een paar dagen speling hebt voor je vertrek en retourdata is de kans aanzienlijk groter op een lager tarief voor je vliegtickets naar Zanzibar. 

Stap 2. Als je eenmaal besloten hebt welke reisdata is, bepaal je vervolgens welke vertrekluchthavens interessant voor je zijn. Je wilt misschien wel het liefst een vlucht Amsterdam Zanzibar boeken, maar wat als het je een paar honderd euro kan besparen op de tickets of je voor een directe vlucht Zanzibar vanaf Brussel hetzelfde betaald als voor een vlucht met een forse overstap vanaf Amsterdam?

Kijk gewoon even wat het je kan opleveren. In het slechtste geval versterkt het je idee dat je enkel vanaf Amsterdam wilt vliegen.

3. Vergelijk de opties voor de verschillende aanbiedingen bij meerdere verkopers. Luchtvaartmaatschappijen maar ook ticket verkopers hanteren verschillende voor dezelfde vlucht! Op specifieke reisdata kan het kijken naar de voordeligste aanbieder voor dezelfde vlucht naar Zanzibar je al snel tientjes tot honderden euro's schelen. 

4. Begin ver voordat je op reis wilt gaan met in het volgen van de Zanzibar aanbiedingen. Dit klinkt natuurlijk als veel werk en dat is het ook, gelukkig biedt Vliegennaar.nl een oplossing: de Zanzibar Flight Alert. Wij volgen de prijzen voor vliegtickets Zanzibar en informeren je enkel als er een prijs is voor een vlucht die voldoet aan jouw eisen! 

KLM Zanzibar vliegtickets
Op KLM vluchten Schiphol Zanzibar heb je wel altijd een tussenstop. Onze nationale carrier werkt op deze route samen met Kenya Airways en Precision Air. Als je een KLM ticket Zanzibar boekt kan het dus ook zijn dat je met deze luchtvaartmaatschappijen vliegt. Rechtstreeks vliegen naar Zanzibar? Tuifly heeft een directe vlucht Amsterdam - Zanzibar waarover meer hieronder!


Directe vlucht Zanzibar vanaf Amsterdam met TUIFLY

Goedkoop vliegen maar wel een directe vlucht naar Zanzibar vanaf Schiphol? TUIfly vliegt vanaf november 2024 weer rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Zanzibar, je kunt er ook een pakketreis inclusief hotel boeken die doorgaans zeer voordelig zijn. Met de meeste airlines maak je 1 of meer overstappen van Amsterdam naar Zanzibar, vaak zul je een overstap maken in Frankfurt en Addis Ababa. 

Goedkoop vliegen Zanzibar met KLM vanaf Dusseldorf
Je kunt KLM Zanzibar vluchten niet alleen vanaf Schiphol maar ook vanaf Dusseldorf. De KLM vlucht Zanzibar vanaf Dusseldorf kan tot wel 35% voordeliger zijn! Soms is dit een KLM cityhopper vlucht naar Amsterdam en vlieg je vanaf daar verder via Parijs of Nairobi naar Zanzibar. Maar je kunt ook vanaf Dusseldorf meteen naar Parijs vliegen en daar overstappen op de Kenya Airways vlucht. De kortste route is in dat geval circa 12,5 uur vliegen inclusief 2x overstap.

Waarom boek je een vliegticket Zanzibar Tanzania? 
Een azuurblauwe zee, parelwitte stranden, rieten hutjes en veel zon. Als je op zoekt bent naar het paradijs dan vind je hem in Zanzibar. Zanzibar is een eiland gelegen aan de oostkust van Afrika en maakt deel uit van Tanzania. Zanzibar staat bekend om de enorme heerlijke hoeveelheden specerijen en de prachtige natuur.

Hou je van watersporten? Aan de noord-oostkust van Zanzibar vind je prachtige koraalriffen, een paradijs voor duikers of een goed begin om te leren duiken. Liever meer actie? Pak dan je surfplank en ga kitesurfen!

Wat is de beste reistijd
Zanzibar is qua weer het hele jaar door te bezoeken. In november is de 'regentijd', maar het regent vaak kort en hevig, waarna het snel weer opklaart. Hier zul je dus weinig last van hebben. April en mei staan bekend als het 'Groene seizoen', in deze maanden regent het dus ook vaker, maar staat ook alles prachtig in bloei.

Bezienswaardigheden
De oude hoofdstad van Zanzibar is Stone Town. Het is het oude deel van de hoofdstad Zanzibar. De oude stad wordt gekenmerkt doordat het een driehoekig schiereiland is aan de westkant van het eiland. Er zijn kleine, smalle straatjes met huizen en winkels. Verder zijn er mooie oude moskeeën, bazaars en pleinen. De architectuur is een combinatie van veel verschillende stijlen namelijk: Arabisch, Perzisch, Europees en zelfs Indisch. Veel oude huizen hebben vooral accenten van hout omdat men pas steen gebruikte rond 1830. Stone Town zelf is terug te vinden op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Luchthaven Zanzibar
Zanzibar is een eiland en hierop is één vliegveld; Zanzibar International Airport, ook wel Kisauni Airport genoemd. De luchthaven ligt ongeveer 6 kilometer ten zuiden van de hoofdstad van Zanzibar: Stonetown. Afrikaanse maatschappijen vliegen naar het vaste Afrikaanse land, zoals Johannesburg en Addis Abeba.

Goedkoop naar Zanzibar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zanzibar? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zanzibar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zanzibar? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zanzibar vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Zanzibar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap Zanzibar flights in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zanzibar boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zanzibar in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Zanzibar Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Zanzibar?  

Vliegtijd Zanzibar rechtstreeks vliegen vanaf Schiphol: 9,5 uur. De vluchtduur bedraagt ook vanaf Brussel 9,5 uur voor een directe vlucht. Inclusief overstap kan de totale vluchtduur wel aanzienlijk oplopen.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Zanzibar

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Kenya Airways
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
TUI.be
- *
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Zanzibar aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zanzibar met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zanzibar zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024