Vliegen naar Zanzibar

Rechtstreeks vliegen naar Zanzibar? Tuifly heeft een directe vlucht Amsterdam Zanzibar. De goedkoopste vliegtickets Zanzibar zijn meestal met Jetairfly die vanaf Brussel naar dit...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Zanzibar voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Zanzibar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zanzibar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zanzibar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zanzibar? Geef je op voor de Zanzibar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zanzibar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Zanzibar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Zanzibar in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zanzibar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zanzibar in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Zanzibar als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Zanzibar

Hoe lang is het vliegen naar Zanzibar? De vluchtduur bedraagt (afhankelijk van je overstap) 11 - 18 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Zanzibar

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Zanzibar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zanzibar met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Zanzibar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zanzibar zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017