Vliegen naar Malindi

Malindi is een middelgrote plaats gelegen in de Malindi Baai aan de monding van de Galana rivier in de Keniaanse kust provincie Pwani. Malindi heeft meer dan 100.000 inwoners en is gelegen aan de Indische Oceaan. Ongeveer honderd kilometer boven één van de grootste steden van Kenia Mombasa.

 

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Malindi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Malindi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Malindi

Kaart Malindi

Lees meer over Malindi

...

Malindi heeft prachtige witte zandstranden, ongelofelijk lieve gastvrije mensen en het hele jaar door heerlijk weer. Malindi staat vol met gedenkenissen aan de Portugese ontdekkingsreiziger Vasco Da Gama zo is er een monument ten ere van hem aan het water voor het handelsverdrag dat de Portugees met de plaatselijke leiders sloot. De oudste kerk in Malindi schijnt ook door Vasco Da Gama gesticht te zijn.

Vliegen naar Kenia? Malindi heeft vooral binnenlandse verbindingen met Mombasa en Nairobi. Vliegen naar Mombasa is vaak tot wel 50% voordeliger en deze luchthaven ligt maar goed 100 kilometer van het vliegveld van Malindi. Vandaar ook dat de meeste Nederlanders en Belgen niet rechtstreeks naar deze bestemming vliegen. 

De luchthaven van Malindi is de thuisbasis van zowel een vliegveld als een raket lanceerbasis. Het lanceerplatform van Malindi dient voor Italiaanse ruimtevoertuigen en heet het San Marco platform. De luchthaven van Malindi genaamd Malindi airport ligt op ongeveer 2 kilometer rijden van de binnenstad van Malindi vandaan. Er gaan helaas geen directe vluchten vanaf Nederland naar Malindi toe. U dient tenminste één overstap te maken om te reizen naar Malindi, vaak vindt dit plaats in Nairobi.

Goedkoop naar Malindi vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Malindi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Malindi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Malindi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Malindi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Malindi deals. Tip: voor een last minute Malindi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Malindi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Malindi  

Hoe lang is het vliegen naar Malindi? De vliegtijd naar Malindi bedraagt 21 uur en 35 minuten. Dit is inclusief een overstap van 12 uur en 25 minuten in Nairobi.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Malindi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Malindi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malindi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024