Vliegen naar Malindi

Malindi is een middelgrote plaats gelegen in de Malindi Baai aan de monding van de Galana rivier in de Keniaanse kust provincie Pwani. Malindi heeft meer dan 100.000 inwoners en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Malindi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Malindi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Malindi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Malindi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Malindi? Geef je op voor de Malindi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Malindi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Malindi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Malindi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Malindi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Malindi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Malindi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Malindi

Hoe lang is het vliegen naar Malindi? De vliegtijd naar Malindi bedraagt 21 uur en 35 minuten. Dit is inclusief een overstap van 12 uur en 25 minuten in Nairobi.

Bijkomende kosten bij vluchten Malindi

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Malindi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Malindi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Malindi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malindi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017