Vliegen naar Tanzania

De beste deals voor tickets Tanzania? Check de Tanzania aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Tanzania : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Zanzibar
bestemming Zanzibar

Het tropische eiland Zanzibar heeft magische witte stranden en een prachtige zee. Favoriet voor een honeymoon!

Vliegtickets Tanzania : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kilimanjaro
bestemming Kilimanjaro

De internationale luchthaven van de Kilimanjaro wordt direct aangevlogen vanaf Amsterdam Schiphol. Vluchtduur +/- 8,5 uur.

Luchthavens in Tanzania

Kaart Tanzania

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Tanzania

Tanzania is een land in het oosten van het Afrikaanse continent. Het land heeft wonderschone witte zandstranden, fantastische wildparken voor een indrukwekkende safari, een bijzondere natuur en verschillende steden. Vanuit Nederland gaan meerdere directe vluchten naar Tanzania. Een directe vlucht duurt zo'n 8,5 - 10,5 uur, afhankelijk van de bestemming in Tanzania.

Vluchten naar Tanzania

In de hoofdstad van Tanzania, Dodoma, bevindt zich geen internationale luchthaven. De grootste stad van het land is de voormalige hoofdstad Dar es Salaam. De hoogste berg van Afrika bevindt zich op de grens van Tanzania & Kenia, maar ligt officieel in Tanzania. Bij de Kilimanjaro bevinden zich ook enkele wildparken en een internationale luchthaven. Voor zon, zee, strand & luxe is het eiland Zanzibar een ideale bestemming. Je kunt rechtstreeks vliegen naar Zanzibar vanaf Amsterdam en Brussel. Eén van de absolute must sees tijdens een vakantie naar Tanzania zijn de Ngorongoro Crater National Park & de wereldberoemde Serengeti National Park. Hier is de kans op het spotten van de 'Big 5' nog zeer groot.

Voordelige vliegtickets Tanzania
In Tanzania bevinden zich meerdere internationale luchthavens. Het is één van de weinige landen waar de hoofdstad niet beschikt over een internationale luchthaven. Een directe vlucht van Amsterdam Schiphol naar het noordelijk gelegen Kilimanjaro duurt zo'n 8,5 uur, maar naar Dar es Salaam is de totale reisduur zo'n 10,5 uur. Naast KLM vliegt ook TUIFly direct van Amsterdam naar Tanzania.

Beste reistijd naar Tanzania?
Juni t/m september wordt gezien als de beste reistijd voor een vakantie Tanzania. Rond die tijd is het regenseizoen voorbij en kan je genieten van lekkere- en niet te warme temperaturen. Als je echt voor de safari's komt, raden wij je aan om juist in de maanden vanaf december t/m maart te reizen naar Tanzania. In deze periode gaan bijna alle dieren van Tanzania naar Kenia. Door de maanden heen kent Tanzania een gemiddelde temperatuur van 28ºC.

Goedkoop naar Tanzania vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Tanzania? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Tanzania te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tanzania? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tanzania vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Tanzania deals. Tip: voor een last minute Tanzania vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Tanzania Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Tanzania? 

De vliegtijd bij een directe vlucht van Schiphol naar Kilimanjaro Airport is ongeveer 8,5 uur. Het kleinere Arusha airport met een vluchtduur van circa 15 uur ligt een uur rijden van Kilimanjaro. De totale vliegtijd naar het meer zuidoostelijk gelegen Dar es Salaam bedraagt 10,5 uur. Met een overstap naar het nabijgelegen eiland Zanzibar ben je in totaal 11 tot 18 uur onderweg.

Bijkomende kosten bij vluchten Tanzania

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
- *
TUI.nl
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tanzania aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tanzania zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024