Vliegen naar Tanzania

Tanzania is een land in het oosten van het Afrikaanse continent. Het land heeft wonderschone witte zandstranden, fantastische wildparken voor een indrukwekkende safari, een bijzondere natuur en verschillende steden. Vanuit Nederland gaan meerdere directe vluchten naar Tanzania. Een directe vlucht duurt zo'n 8,5 - 10,5 uur, afhankelijk van de bestemming in Tanzania.

Goedkope vliegtickets Tanzania: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Zanzibar
Vliegtickets Tanzania: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kilimanjaro

Goedkoop naar Tanzania vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tanzania vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tanzania te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tanzania? Geef je op voor de Tanzania Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tanzania vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tanzania kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tanzania in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tanzania boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tanzania in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Tanzania als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Tanzania

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
TUIfly
 € 15,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tanzania o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tanzania met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tanzania. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tanzania zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017