Vliegen naar Mombasa

Directe vlucht Mombasa Kenia? Vanaf komende winter zijn er weer TUIfly Mombasa vluchten vanaf Amsterdam. De  KLM & Kenya Airways Mombasa vluchten vanaf Amsterdam gaan meestal via Nairobi naar Mombasa Airport.

> lees meer
TUIfly.nl

aanbevolen v.a. € 830,-

Tix

aanbevolen v.a. € 1,041,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,020,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mombasa voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Mombasa

Kaart Mombasa

Lees meer over Mombasa

...

Op vakantie naar Mombasa
Bij Kenia denk je misschien niet zo snel aan schitterende stranden met tropische palmbomen en kleurrijke koraalriffen. De streek ten zuiden van Mombasa staat hier juist om bekend. De badplaatsen rondom deze havenstad aan de Indische oceaan is dé plek om te ontspannen na een vakantie in Kenia. In het oude centrum van Mombasa tref je een rijke mix van verschillende culturen, zowel Oosterse als Arabische invloeden, met elk hun bijzondere gerechten, tradities en geloven. Ontdek historische forten, struin over heerlijk geurende markten en geniet van culinaire hoogstandjes!

Bezienswaardigheden in de oude stad Mombasa  bezoeken? Fort Jezus moet je zeker zien. Dit is ook het ideale startpunt om als toerist een tocht te beginnen door de oude stad met zijn kronkelige straatjes en vele oude gebouwen.

Goedkoop vliegen naar Mombasa?
Vliegen naar Mombasa? Het is soms gunstiger om een pakketreis Mombasa te boeken dan een losse vlucht. Vind deze website de allerbeste prijs voor je vliegticket. We vergelijken airlines met de gunstigste aanbiedingen naar Mombasa van lijndiensten als KLM en chartervluchten baar Mombasa als TUI / Jetair.

Omdat een complete vakantie naar Mombasa soms goedkoper is dan een losse vlucht, vermelden we die prijzen regelmatig ook (zie TUI en de Vakantiediscounter hierboven).

Wil je rondreizen in de regio? Kijk dan ook naar een goedkope vlucht Zanzibar. Vanaf dit mooie eiland reis je goedkoop per bus en ferry in minder dan een etmaal naar Mombasa. En alleen al die reis is een belevenis! 

Vliegveld Mombasa Moi International Airport
Mombasa heeft als grote metropool natuurlijk zijn eigen vliegveld genaamd Luchthaven Moi Internationaal. Dit is een belangrijke luchthaven voor de hele kuststreek en mooie badplaatsen als Diani Beach en Bamburi Beach. 

Goedkoop naar Mombasa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mombasa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mombasa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mombasa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mombasa vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Mombasa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Mombasa vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mombasa boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mombasa in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Mombasa Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is de vliegtijd Amsterdam naar Mombasa?  

Hoe lang is het vliegen naar Mombasa vanaf Schiphol? De vluchtduur naar Mombasa Kenia is circa 9-11 uur met een directe vlucht vanuit Nederland. Reken met een korte tussenstop op de KLM of Kenia Airways Mombasa vlucht met een kleine 11 uur. Heb je vliegtickets Kenia Mombasa met vertrek vanaf Brussel geboekt bij Jetair / Tuifly? Dit is een nonstop vlucht naar Mombasa die er op de heenweg 11.20 en terugweg circa 9 uur 35 over doet.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Mombasa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
TUIfly
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *
Kenya Airways
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Condor
- *
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mombasa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mombasa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024