Vliegen naar Arusha

Op zoek naar een gunstige vlucht Amsterdam - Arusha Tanzania? Er zijn helaas geen directe vluchten Arusha vanuit Nederland beschikbaar. Maar er is wel een prima alternatief!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,109,-

TUI.nl

aanbevolen v.a. € 3,117,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Arusha voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Arusha

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Arusha

Kaart Arusha

Lees meer over Arusha

...

Directe vlucht Amsterdam Arusha? KLM Kilimanjaro vlucht mooie optie!

In de regel heb je minimaal 2 stops of overstappen tijdens je vliegreis naar Arusha. Het beste advies is dan ook vaak om niet naar Arusha Airport te vliegen maar te kiezen voor vliegtickets Kilimanjaro. Deze luchthaven ligt maar 80 kilometer verderop, naast Arusha National Park. Met een huurauto, minibus of taxi slechts een uurtje rijden. Maar het grote voordeel is dat naar Kilimanjaro wel rechtstreekse vluchten gaan vanaf Amsterdam met KLM. Arusha bereik je op die manier (inclusief langere transfer) zelfs al in 10 uurtjes.

Goedkoop naar Arusha, alternatieve opties?
VOverweeg ook zeker om te vliegen naar de Keniaanse hoofdstad Nairobi en vanaf het vliegveld een minibus naar Arusha te nemen. Je bent een paar uur onderweg en je moet rekening houden met enige oponthoud bij de grens, maar dit scheelt soms aanzienlijk veel geld en zelfs tijd. De route naar Arusha is uitstekend onderhouden en je hebt al kans op het spotten van de Kilimanjaro & enige wildlife! Feitelijk laat je jouw safari gewoon wat eerder beginnen.

Arusha Tanzania
Arusha is gelegen in het noorden van Tanzania, niet ver van de grens met Kenia. Het is de hoofdstad van de gelijknamige noordelijke provincie en één van de grootste steden van het land. Arusha is tevens de naam van een beroemd natuurgebied, Arusha National Park.  en Daarnaast is Arusha ook een veel gekozen uitvalsbasis voor een safari door andere nabij gelegen wildparken in Tanzania zoals Serengeti.

Bezienswaardigheden en natuur
Zeer dichtbij de stad ligt het Arusha National Park, een van de kleinste wildparken van het land maar zeker de moeite waard! Hier vind je nog tropisch regenwoud en een grote diversiteit aan flora en fauna.

Wil je echt op zoek naar de Big 5? Dan moet je in een van de omliggende parken zijn. Zeer populair en groot is het Serengeti NP waar je in een groot deel van het jaar de Great Migration kunt zien. Een van de mooiste parken is de Ngorongoro. Deze krater is een belangrijk leefgebied voor de met uitsterven bedreigde neushoorn, maar hier heb je ook een reële kans op het spotten van de big 5 in één gamedrive. Ook het Lake Manyara park dat in de omgeving van Arusha ligt is het bezoeken waard.

Ook Afrika's hoogste berg, de Kilimanjaro, is vanuit Arusha uitstekend bereikbaar en bevind zich op ongeveer 150 km afstand van de stad.

Goedkoop naar Arusha vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Arusha? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Arusha te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Arusha? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Arusha vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Arusha deals. Tip: voor een last minute Arusha vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Arusha Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Arusha  

Hoe lang is het vliegen naar Arusha? De vliegtijd Amsterdam Arusha duurt al snel 15 uur inclusief stops en / of overstappen op andere luchthavens..

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Arusha

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *
Kenya Airways
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Arusha aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Arusha zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024