Vliegen naar Dar Es Salaam

Vliegen naar Dar Es Salaam? Deze stad beter bekend als de haven van de vrede, was vroeger een kleine vissershaven. Nu is het de belangrijkste haven en commercieel centrum van...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 620,-

KLM

aanbevolen v.a. € 630,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 1,175,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dar Es Salaam voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Dar Es Salaam

Kaart Dar Es Salaam

Lees meer over Dar Es Salaam

... geheel Tanzania. Tegelijkertijd is het een historische en moderne stad.

Bezienswaardigheden Dar Es Salaam
In de stad leven veel mensen van verschillende etnische afkomst en religies. Voor de cultuurliefhebbers is Dar Es Salaam perfect om tijd door te brengen. breng in ieder geval een bezoek aan het Nationaal Museum of Tanzania om meer te leren over de cultuur en historie van dit land. Dar Es Salaam heeft tevens een grote universiteit waardoor er veel jonge mensen wonen, wat de stad bijzonder bruisend maakt. Dit merk je ook op de stranden bij de stad en op het populaire onbewoonde eiland Bongoyo waar je heerlijk kunt duiken, snorkelen en zonnen.

Klimaat Dar Es Salaam
Dar Es Salaam kent een warm klimaat. Van december tot en maart zijn de heetste maanden, wanneer de temperatuur overdag oploopt naar circa 31 graden Celsius. Van maart tot en met mei is de regenperiode. Van juni tot en met september is het dan nagenoeg droog en is de temperatuur iets aangenamer, zo'n 29 graden celsius overdag. In de nacht koelt het dan ook meer af dan in de overige maanden naar 20 graden.

Luchthaven Dar Es Salaam
Julius Nyerere International Airport is de officiële naam van het vliegveld van Dar-Es-Salaam. Vanaf Amsterdam vliegt KLM rechtstreeks naar deze luchthaven. De vlucht duurt circa 9 uur. Ook kun je voor een vlucht met een overstap kiezen, dit is vaak voordeliger. Bijvoorbeeld vliegen van Amsterdam naar Dar Es Salaam met een overstap in Zurich, Caïro of Dubai.

Budget tip: combineer Dar Es Salaam met Zanzibar
Meer van Tanzania zien en toch besparen? Ja dat bestaat echt! In sommige periodes van het jaar kan je hele goedkope vliegtickets Zanzibar boeken. Dit prachtige eiland ligt voor de kust van Tanzania op slechts 2 uur varen per ferry van Dar Es Salaam. Reken met een 35 dollar voor de overtocht. Je kunt ook kiezen voor een korte vlucht Zanzibar - Dar Es Salaam. Die starten zo rond de 100,- a 125,- dollar.

Goedkoop naar Dar Es Salaam vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dar Es Salaam? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dar Es Salaam te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dar Es Salaam? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dar Es Salaam vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Dar Es Salaam kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Dar Es Salaam vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dar Es Salaam boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dar Es Salaam in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Dar Es Salaam Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dar Es Salaam  

Hoe lang is het vliegen naar Dar-Es-Salaam? De vluchtduur Amsterdam Dar Es Salaam is circa 9 uur bij een vlucht zonder stop of overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 494 ,-
Alanya Gazipasa
€ 478 ,-
Costa Rica
€ 59 ,-
Ibiza

Bijkomende kosten bij vluchten Dar Es Salaam

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Kenya Airways
- *
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dar Es Salaam aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dar Es Salaam met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dar Es Salaam zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023