Vliegen naar Yantai

Yantai is een stad in de Chinese provincie Shandong, in het oosten van China. Yantai heeft ongeveer 6,6 miljoen inwoners. Yantai ligt gelegen aan de zuidkant van de Bohai zee...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,103,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Yantai voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Yantai

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Yantai

Kaart Yantai

Lees meer over Yantai

... en is de grootste havenstad van de provincie Shandong.

Wanneer is de beste tijd om naar Yantai China te reizen?
Door de prachtige stranden en het heerlijke weer is Yantai iedere zomer weer een populaire bestemming onder toeristen. Bovendien ligt voor de kustlijn van Yantai meer dan 60 prachtige eilanden, heerlijk om je vakantie daar te vieren! De stad is al eens uitgeroepen tot de meest charmante stad van China. En dat is niet voor niets! Door het heerlijke klimaat vind je hier vele fruitbomen waarvan je de meest zalige appels, peren, kersen en perziken kunt eten. Daarnaast is de kustlijn heerlijk om langs te wandelen.

In Yantai zijn meer dan 30 buslijnen, hier kun je als toerist dan ook prima gebruik van maken. Vooral buslijnen 10 en 17 rijden langs de toeristische trekpleisters.

Welke naam draagt de luchthaven van Yantai?
Het vliegveld van Yantai genaamd Yantai Laishan Airport (YNT) ligt op een kleine 25 minuten afstand van de binnenstad van Yantai vandaan. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Yantai, je stapt waarschijnlijk over in Beijing.

Goedkoop naar Yantai vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Yantai? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Yantai te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Yantai? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Yantai vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Yantai deals. Tip: voor een last minute Yantai vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Yantai Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Yantai  

Hoe lang is het vliegen naar Yantai? De vluchtduur bedraagt 17 uur en 10 minuten. Dit is een lange reis door de minimaal twee verplichte tussenstops.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Yantai

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Yantai aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Yantai zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024