Vliegen naar Yantai

Yantai is een stad in de Chinese provincie Shandong, in het oosten van China. Yantai heeft ongeveer 6,6 miljoen inwoners. Yantai ligt gelegen aan de zuidkant van de Bohai zee...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Yantai voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Yantai vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Yantai vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Yantai te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Yantai? Geef je op voor de Yantai Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Yantai vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Yantai kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Yantai in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Yantai boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Yantai in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Yantai als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Yantai

Hoe lang is het vliegen naar Yantai? De vluchtduur bedraagt 17 uur en 10 minuten. Dit is een lange reis door de minimaal twee verplichte tussenstops.

Bijkomende kosten bij vluchten Yantai

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Yantai o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Yantai met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Yantai. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Yantai zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017