Vliegen naar Tokyo

Voordelig naar Tokyo reizen? De goedkoopste vliegtickets Tokyo of Tokio zo als de stad in Nederland ook wel bekend staat, vind je door zowel luchtvaartmaatschappijen als luchthavens met elkaar te vergelijken. Zo is naar Tokyo vliegen vanaf Düsseldorf meestal heel betaalbaar. Wees je ook bewust van het feit dat indien je flexibel bent met jouw reisdata, het makkelijk 100 a 200 euro kan schelen op je ticket. Vergelijk daarom altijd alle aanbiedingen Tokyo!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tokyo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Tokyo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tokyo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tokyo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tokyo? Geef je op voor de Tokyo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tokyo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tokyo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tokyo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tokyo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tokyo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Tokyo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Tokyo

Hoe lang is het vliegen naar Tokyo? De normale vluchtduur naar Tokyo vanaf Amsterdam Schiphol Airport bedraagt tussen de 11 en 13 uur. Een directe KLM Tokyo vlucht vanaf Schiphol doet er circa 11 uur over. Als je een overstap op jouw reis hebt dan tel je al gauw een paar uur meer aan vliegtijd Tokyo. Tevens dien je ook rekening te houden met het tijdsverschil tussen de twee landen, wat in de winter een afwijking van 8 uur is en in de zomer 7 uur bedraagt.

Bijkomende kosten bij vluchten Tokyo

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tokyo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tokyo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tokyo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tokyo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017