Vliegen naar Tokyo

Voordelig naar Tokyo reizen? De goedkoopste vliegtickets Tokyo of Tokio zo als de stad in Nederland ook wel bekend staat, vind je door zowel luchtvaartmaatschappijen als luchthavens met elkaar te vergelijken. Zo is een vlucht naar Tokyo vanaf Düsseldorf meestal heel betaalbaar. Wees je ook bewust van het feit dat indien je flexibel bent met je data, het makkelijk 100 a 200 euro kan schelen op de prijs van je ticket. Vergelijk daarom altijd alle aanbiedingen Tokyo!

> lees meer
Maak je droomreis door Japan v.a. €608
Tix

aanbevolen v.a. € 608,-

KLM

aanbevolen v.a. € 996,-

China Eastern Airlines

aanbevolen v.a. € 608,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tokyo voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Tokyo

Kaart Tokyo

Lees meer over Tokyo

...

Goedkope Tokyo vliegtickets voor €399 of zelfs minder?
Wil je binnenkort goedkoop naar Tokyo vliegen? Let op: een  budget ticket naar Tokyo is vaak met de Russische luchtvaartmaatschappij Aeroflot. Deze vluchten kunnen een vluchtduur van meer dan 30 uur hebben. Hoewel het tarief van deze vluchten erg aantrekkelijk is, is deze vliegtijd dus wel extreem lang.

Er zijn nog andere airlines die zeer goedkoop naar Tokio Japan vliegen. Een hiervan is de Chinese intercontinentale budget maatschappij: Xiamen Airlines. Xiamen Air tickets Tokyo vanaf Amsterdam zijn vaak genoeg onder de 400 euro te boeken als je flexibel genoeg bent. Een minpunt hieraan is wel de lange overstap op de Chinese gelijknamige stad Xiamen. Op één van de twee kanten tijdens jouw reis naar Tokio ben je veroordeeld tot enkele uren verblijf tijdens jouw overstap. 

Zijn er goedkope directe vluchten naar Tokyo te vinden?
Op de route Amsterdam Tokyo is maar één luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten aanbied; namelijk KLM. Tokio tickets met KLM kun je vanaf een 500,- a 550,- boeken in het laagseizoen. Ze zijn niet het allervoordeligste, maar de service is wel prettig: je krijgt goede maaltijden, er is een half Nederlandse half Japanse cabin crew aan boord en ze vervoeren je tegenwoordig gratis naar Schiphol vanaf Maastricht, Eindhoven, Nijmegen en Arnhem met een luxe touringcar.

Toch zijn er ook andere vliegtuigmaatschappijen met mooie vluchtroutes naar de hoofdstad. Zo hebben China Airlines, Qatar Airways en Xiamen Airlines degelijk tot zeer scherp geprijsde vliegreizen Tokyo, Japan en vaak redelijke vluchttijden.

Luchthaven Tokyo: Narita International Airport en Haneda Tokyo Airport 
Er zijn meerdere internationale luchthavens in Tokyo, het is dus altijd verstandig om te kijken naar welke luchthaven jij vliegt. Narita International Airport (NRT) verwerkt de meeste internationale vluchten. Ook de KLM Tokio vluchten en de vluchten met China Airlines komen hier aan. Het is dan ook het meest waarschijnlijk dat je hier op vliegt. Het vliegveld ligt wel een kleine 60 kilometer buiten Tokyo, je moet dus nog een stuk over land voordat je in Tokyo zelf bent.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Tokyo Narita Airport op Vliegveldinfo.nl.


Wil je dichtbij de stad landen? Neem dan het vliegtuig naar Tokyo Haneda Airport (HND). Vanaf Amsterdam gaan ook naar deze luchthaven (met een overstap). Dit vliegveld ligt maar 14 kilometer buiten de stad. Grappig detail: op deze luchthaven zijn robots aan het werk die toeristen de weg wijzen! Haneda Airport is het eerste vliegveld ter wereld waar ze hiermee testen.

KLM Business Class tickets Tokyo: is het de prijs waard?
Sinds kort toont VliegenNaar ook de business class vluchten naar Tokyo onder het vergelijk van de vliegtickets Amsterdam Tokyo. Voor iedereen die niet in het verste verre komt van het kunnen betalen van de Tokio business class tickets lijkt het waanzin. Vaak een minimaal 5x zo'n hoge prijs betalen ten opzichte van economy class ticket Tokyo lijkt ook absurd, tot je het je kan veroorloven.

Vooral op intercontinentale vluchten waarbij je 15 uur in het vliegtuig verkeerd, zoals vliegen naar Tokyo, dan is het daadwerkelijk goed kunnen slapen, voortreffelijk eten en alle bijkomstige extra comforts een must have for the lucky few, het is dan ook niet gek dat de meeste business class gangers zweren bij afzonderlijke cabine! Bekijk en vergelijk nu snel ook de vliegtickets naar Tokyo met KLM in de business class. 

Een reis naar Tokyo boeken, waarom?

De Japanse hoofdstad is een bijzondere metropool die zijn gelijke in de wereld niet kent. Er wonen zo rond de  13 miljoen mensen, echter als je Tokio als metropool meet kom je uit op een overweldigende aantal van 36 miljoen inwoners.
In Tokyo zijn er veel bezienswaardigheden, van de eeuwen oude hevig traditionele Japanse cultuur tot het hypermoderne veramerikaniseerde leven van de jonge japanner. Je vindt er gekkigheden zoals een oranje kopie van de Eiffeltoren met een aquarium en een wassenbeeldenmuseum.

Culturele vakantie 
In Tokyo, in zijn vernederlandste versie Tokio, vind je nog steeds de oude Japanse cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de oudste tempel van Japan, deze is gebouwd in het jaar 626 en staat nog steeds onoverwonnen in geweldige staat in Tokyo. Naast de traditionele cultuur is Tokyo natuurlijk vooral een moderne stad waar technologie voorop staat. Hierdoor is de infrastructuur geweldig, overal kom je makkelijk en snel. Voor de shopliefhebber is Tokyo zeker aan te bevelen: het aantal winkels lijkt wel oneindig en de japanners leggen de nadruk op hoogwaardige producten, verwacht de beste producten, maar wel tegen een hoge prijs.

Goedkoop naar Tokyo vliegen? 4 Tips:

  • Goedkope tickets Tokyo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Tokyo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tokyo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tokyo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Tokyo deals. Tip: voor een last minute Tokyo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!
  • Goedkoop retour Tokyo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.

De beste Tokyo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tokyo  

Hoe lang is het vliegen naar Tokyo? De normale vluchtduur naar Tokyo vanaf Amsterdam Schiphol Airport bedraagt tussen de 11 en 13 uur. Een directe KLM Tokyo vlucht vanaf Schiphol doet er circa 11 uur over. Als je een overstap op jouw reis hebt dan tel je al gauw een paar uur meer aan vliegtijd Tokyo. Tevens dien je ook rekening te houden met het tijdsverschil tussen de twee landen, wat in de winter een afwijking van 8 uur is en in de zomer 7 uur bedraagt.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Tokyo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 30,-
Qatar Airways
- *
Japan Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Corendon.nl
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tokyo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tokyo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024