Vliegen naar Tallinn

Ga je een stedentrip naar Tallinn maken? De oude binnenstad van de hoofdstad van Estland mag je dan echt niet missen! Deze telt vele bezienswaardigheden, waaronder diverse...   

> lees meer
GoedkoopsteStedentrip

aanbevolen v.a. € 179,-

KLM

aanbevolen v.a. € 213,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tallinn voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Tallinn

Kaart Tallinn

Lees meer over Tallinn

... Koopmans- en pakhuizen. Daarnaast vind je in Tallinn prachtige kastelen en kerken. Tallinn heeft een bijzondere structuur met de domberg en de benedenstad die door een muur en 2 straatjes, genaamd het korte been en het lange been, verbonden worden.

Klimaat Tallinn
In de winter kan het in Tallinn behoorlijk koud zijn, de gemiddelde temperatuur komt van december tot en met februari niet boven het vriespunt uit. In juli wordt het gemiddeld zo'n 20 graden Celsius overdag.

Citytrip Tallinn
Je kunt de binnenstad van Tallinn het beste per voet verkennen. Wil je wat verder buiten de stad en ook de groenere gebieden van Tallinn ontdekken? Huur dan een fiets! Er ligt in Tallinn maar liefst meer dan 160 kilometer aan fietspaden.

Ook een goede optie is het openbaar vervoer. In Tallinn vind je bussen, trolleybussen en trams. Je kunt een 24-uurs kaart, 72-uurs kaart of 10-dagen ticket kopen en dan kun je zoveel reizen als je wilt.

Goedkoop vliegen naar Tallinn?
Er zijn meerdere maatschappijen die een rechtstreekse vlucht aanbieden. Het vliegveld van Tallinn heet officieel luchthaven Tallinn Lennart Meri (TLL) dat een kwartier verwijder ligt van Tallinn. Kijk voor meer informatie over Tallinn Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Tallinn vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tallinn? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tallinn te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tallinn? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tallinn vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Tallinn kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Tallinn vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tallinn boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tallinn in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Tallinn Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tallinn  

Hoe lang is het vliegen naar Tallinn? De vluchtduur Tallinn is 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Tallinn

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tallinn aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tallinn zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024