Vliegen naar Vigo

Vigo is een kustplaats in een prachtige groene streek in het noordwesten van Spanje. Het ligt niet ver van de grens met Portugal. Dat het hier zo groen is komt door het weer in...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 761,-

KLM

aanbevolen v.a. € 338,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Vigo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Vigo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Vigo

Kaart Vigo

Lees meer over Vigo

... Vigo, in de winter valt hier namelijk de nodige regen. Zomers is het er echter heerlijk zacht met temperaturen rond de 24 graden.

De stad Vigo is met een kleine 300.000 inwoners de grootste stad van Galicia. In het historische oude centrum van Vigo tref je een gezellige markt, veel leuke restaurants en bezienswaardigheden. Loop zeker even langs de prachtige Santa Maria de Vigo Cathedral!

Vliegen naar Vigo? Het aantal directe vluchten Amsterdam - Vigo of Brussel - Vigo is beperkt, meestal maak je een overstap in Madrid, Barcelona of Parijs.

Het vliegveld van Vigo heet officieel Peinador Airport (VGO). De luchthaven ligt 10 kilometer van het centrum van Vigo verwijderd. Het makkelijkst is om per taxi of bus naar het centrum te gaan. Overigens zijn de busverbindingen in en om Vigo erg goed. Probeer de trein te vermijden, voor langere afstanden kun je beter een auto huren. De treinen rijden vaak niet op tijd en een treinkaartje is bovendien vrij prijzig.

Goedkoop naar Vigo vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Vigo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Vigo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Vigo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Vigo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Vigo deals. Tip: voor een last minute Vigo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Vigo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Vigo  

Hoe lang is het vliegen naar Vigo? De vluchtduur is 4 uur en 50 minuten. vanaf Amsterdam moet er een tussenstop gemaakt worden die minimaal een 1 uur bedraagt.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Vigo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Vigo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Vigo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024