Vliegen naar Bilbao

Goedkope vliegtickets Bilbao? Vanaf Amsterdam Schiphol zijn er uitstekende verbindingen met de mooie hoofdstad van Baskenland. Zo heeft KLM maar liefst 2x per dag rechtstreekse...   

> lees meer
Transavia Vakantiegeld Sale: Bilbao v.a. €49!
Tix

aanbevolen v.a. € 144,-

De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 313,-

KLM

aanbevolen v.a. € 165,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bilbao voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Bilbao

Kaart Bilbao

Lees meer over Bilbao

... vluchten Bilbao vanaf Amsterdam. Maar ook goedkope luchtvaartmaatschappijen als Vueling vliegen regelmatig vanuit Nederland.

Bilbao, de noord Spaanse provincie Biskaje. De stad is één van de kunst en cultuurhoofdsteden van de wereld en een ware magneet voor cultuurliefhebbers en lekkerbekken. Zo zijn er twee gerenommeerde musea in Bilbao; een dependance van het Guggenheim en het Museo de Belles Artes de Bilbao.

Als je niks met kunst en cultuur hebt, heeft Bilbao nog steeds genoeg te bieden, bijvoorbeeld op het gebied van sport met een goede voetbal en basketbalclub. Het weer in Bilbao is erg aangenaam, zo is het in de zomer rond de 25 graden en wordt het in de winter niet kouder dan 10 graden. Bilbao ligt relatief dichtbij en er gaan veel vluchten naartoe waardoor er voor weinig geld al een vliegticket te bemachtigen is.

Vliegen naar Bilbao? Sinds mei vorig jaar gaan er rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Bilbao. Deze vliegreizen zijn met KLM. Zoek je een voordeliger vliegtickets dan zal de reis vaak een tussenstop hebben. Tip: het kan reistijd en geld besparen om een vertrek vanaf Brussel mee te nemen in je vergelijk. Hiervandaan vertrekken rechtstreekse en bovendien vaak voordelige vluchten naar Bilbao.

Het vliegveld van Bilbao, voluit Bilbao Sondica Airport, ligt ongeveer 15 km buiten het centrum dat zeer voordelig te bereiken is per zogenaamde Bizkaibus (die brengt je voor minder dan 2 euro naar het centrum en ook weer voor 2 euro terug). Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Bilbao Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Bilbao vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bilbao? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bilbao te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bilbao? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bilbao vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Bilbao kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Bilbao vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bilbao boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bilbao in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Bilbao Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bilbao  

Hoe lang is het vliegen naar Bilbao? De vliegtijd bij een rechtstreekse vlucht naar Bilbao bedraagt ongeveer 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Bilbao

Aanbieder
Reserveringskosten
Top Transavia
- *
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Air Europa
- *
GoedkoopsteStedentrip
- *
KLM
 € 10,-
Eurowings
- *
Brussels Airlines
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
TUI.nl
- *
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bilbao aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bilbao zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024