Vliegen naar Vientiane

Vientiane is de hoofdstad van het Aziatische land Laos, dat ligt ingeklemd tussen Thailand en Vietnam. Vientiane ligt aan de rivier de Mekong, die in de stad ook een belangrijke...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 920,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,406,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Vientiane voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Vientiane

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Vientiane

Kaart Vientiane

Lees meer over Vientiane

... rol speelt. Bovendien is de rivier de natuurlijke grens tussen Vietnam en Thailand.

Vientiane is geen grote stad, er wonen zo'n 400.000 mensen. Vergeleken met andere grote, chaotische Aziatische metropolen is Vientiane de rust zelve. Bezoek de prachtige tempels die de stad rijk is, en sla zeker de bekendste, Pha That Luang, niet over. Deze tempel is het nationale symbool van Laos.

Een visum voor Laos kun je gemakkelijk krijgen op de luchthaven van Vientiane. Wanneer je per bus of ander openbaar vervoer de grens van Laos oversteekt, dan is het handig om van te voren je visum te regelen, bijvoorbeeld in Bangkok. Dit omdat de bus niet altijd wacht wanneer je nog een visum moet kopen.

Het vliegveld van Vientiane. genaamd Wattay International Airport (VTE),ligt op 4 kilometer afstand van het centrum van Vientiane. Lekker dichtbij dus, in circa 10 minuten ben je in de stad! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Vientiane Wattay Airport op Vliegveldinfo.nl.

Er gaan geen rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Vientiane. Waarschijnlijk zul je een overstap in Bangkok maken.

Goedkoop naar Vientiane vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Vientiane? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Vientiane te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Vientiane? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Vientiane vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Vientiane deals. Tip: voor een last minute Vientiane vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Vientiane Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Vientiane  

Hoe lang is het vliegen naar Vientiane? De vluchtduur is een kleine 17 uur. Deze lange vluchtduur heeft te maken met de 2 verplichte tussenstops van ongeveer 3,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Vientiane

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Vientiane aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Vientiane zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024