Vliegen naar Vientiane

Vientiane is de hoofdstad van het Aziatische land Laos, dat ligt ingeklemd tussen Thailand en Vietnam. Vientiane ligt aan de rivier de Mekong, die in de stad ook een belangrijke...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Vientiane voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Vientiane vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Vientiane vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Vientiane te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Vientiane? Geef je op voor de Vientiane Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Vientiane vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Vientiane kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Vientiane in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Vientiane boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Vientiane in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Vientiane als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Vientiane

Hoe lang is het vliegen naar Vientiane? De vluchtduur is een kleine 17 uur. Deze lange vluchtduur heeft te maken met de 2 verplichte tussenstops van ongeveer 3,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Vientiane

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Vientiane o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Vientiane met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Vientiane. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Vientiane zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017