Vliegen naar Luang Prabang

Luang Prabang is een stad in het noorden van Laos, je vindt er nog de traditionele architectuur, waardoor de stad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Naast dat Luang...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Luang Prabang voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Luang Prabang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Luang Prabang

Kaart Luang Prabang

Lees meer over Luang Prabang

... Prabang zelf prachtig is, is de omgeving ook magisch. De Kuang Si Falls bijvoorbeeld, een plaatje om te zien!

Luang Prabang is erg in trek bij toeristen, waardoor je er vele accomodaties vind, van budget (vaak bij families thuis, bijzonder om mee te maken!) tot zeer luxe hotels, waar je voor een nachtje zo'n 1200 euro neer moet leggen. En alles er tussenin natuurlijk.

De beste reistijd naar Luang Prabang is van oktober t/m februari. Je zit dan buiten het regenseizoen en de temperaturen zijn aangenaam, overdag zo'n 28 graden celsius.

Luang Prabang heeft een internationale luchthaven, maar er wordt eigenlijk alleen om Aziatische bestemmingen gevlogen. Vanaf Amsterdam zul je dus altijd een overstap moeten maken, waarschijnlijk in Bangkok of Hanoi. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Luang Prabang Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Luang Prabang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Luang Prabang? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Luang Prabang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Luang Prabang? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Luang Prabang vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Luang Prabang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Luang Prabang vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Luang Prabang boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Luang Prabang in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Luang Prabang Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Luang Prabang  

Hoe lang is het vliegen naar Luang Prabang? De vluchtduur is 18 uur incl. meerdere tussenstops van bij elkaar 5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Luang Prabang

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Luang Prabang aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Luang Prabang met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Luang Prabang zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023