Vliegen naar Laos

Op rondreis door Zuid-Oost Azië is Laos een bijzondere ontdekking. Met zijn prachtige, ongerepte natuur met vele watervallen, valleien, Mekong Delta en ruwe dalen. Maar ook de unieke architectuur en oud koloniale sfeer in steden als Luang Prabang is heel bijzonder. De meeste toeristen vliegen naar de hoofdstad Vientiane, tevens de grootste stad van het land.  Belangrijk om te weten is dat je een visum nodig hebt om te reizen naar Laos, maar die is gemakkelijk op de verschillende luchthavens van Laos verkrijgbaar. 

Goedkope vliegtickets Laos: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Vientiane
Vliegtickets Laos: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Luang Prabang

Last minute Laos aanbiedingen

logo wtc.nl.jpg

Vientiane

v.a. € 765,-

Goedkoop naar Laos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Laos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Laos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Laos? Geef je op voor de Laos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Laos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Laos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Laos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Laos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Laos in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Laos als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Laos

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Laos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Laos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Laos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Laos zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017