Vliegen naar Laos

De beste deals voor tickets Laos? Check de Laos aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Laos : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Vientiane
bestemming Vientiane

De reistijd naar Vientiane bedraagt minimaal zo'n 14 uur. Deze stad heeft nog veel van haar authenticiteit behouden. Helaas zul je vanaf elke nabijgelegen luchthaven, ook vanaf Schiphol, tenminste 2 overstappen moeten maken. Bekijk ook zeker de vluchten met een vertrek vanaf Dusseldorf, dit kan je namelijk zomaar een paar tientjes schelen.  

Vliegtickets Laos : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Luang Prabang
bestemming Luang Prabang

In Luang Prabang vind je prachtige tempels, het is een van de trekpleisters van Laos en staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. De vluchten vertrekkend vanaf Dusseldorf zijn zeker het bekijken waard, dit kan je een veel voordeligere ticketprijs opleveren in vergelijking met een vertrek vanaf Schiphol. De vluchtduur bedraagt net als naar Vientiane zo'n 14 uur.

Luchthavens in Laos

Kaart Laos

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Laos

Op rondreis door Zuid-Oost Azië is Laos een bijzondere ontdekking. Met zijn prachtige, ongerepte natuur met vele watervallen, valleien, Mekong Delta en ruwe dalen. Maar ook de unieke architectuur en oud koloniale sfeer in steden als Luang Prabang is heel bijzonder. De meeste toeristen vliegen naar de hoofdstad Vientiane, tevens de grootste stad van het land.  Belangrijk om te weten is dat je een visum nodig hebt om te reizen naar Laos, maar die is gemakkelijk op de verschillende luchthavens van Laos verkrijgbaar. 

Airlines naar Laos
Wanneer je gaat vliegen van Amsterdam naar Laos heb je een zeer ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen. Goedkope vluchten Laos boek je onder andere bij Vietnam Airlines, Etihad Airways en Singapore Airlines. Ook vanaf Düsseldorf of Brussel kun je met een groot aantal vluchten naar Laos boeken. Hun tarieven vergelijk je het eenvoudigste via de grote online reisbureaus in op deze pagina.

Goedkope vliegtickets Laos

Rechtstreeks vliegen naar Laos is vanuit Nederland helaas niet mogelijk, voor een vlucht naar dit land in Zuidoost-Azië dien je minimaal éénmaal over te stappen of heb je minimaal één tussenstop. Doorgaans in bijvoorbeeld Bangkok of Kuala Lumpur. Vliegen van Bangkok naar Laos duurt nog geen uur. Reken op een totale reistijd van minimaal zo'n 14 uur. Tot de internationale vliegvelden behoren Vientiane en Luang Prabang.

Laos is een binnenstaat in  grenzend aan Myanmar, China, Vietnam, Cambodja en Thailand. Daardoor is het bijvoorbeeld een prima optie om een goedkope vlucht naar Bangkok te boeken en daarvandaan je reis over land naar Laos zelf uit te stippelen. Dit kan al snel enkele honderden euro's schelen op je vliegreis naar Laos! Voor een vakantie in Laos met bezoek aan Luang Prabang is vliegen naar Chiang Mai (350 km.) ook een goed alternatief.

Bekijk ook zeker alle vluchten met een vertrek vanaf het vliegveld van Dusseldorf, je treft hier vaak vliegtickets tegen de voordeligste tarieven. Tip: denk eens aan een startpakket, dan boek je naast je vlucht ook de eerste 2 nachten in Vientiane.

Reizen naar Laos

Laos is een van de goedkoopste landen van Azië om in te reizen en je vindt er nog veel authentieke plaatsen. Wel tref je er minder luxe, zoals tegenwoordig in buurland Thailand. Toch kan je ook hier tegenwoordig boetiek-  hotelletjes vinden die ook nog heel betaalbaar zijn.

Let op: wil je zelf een rondreis maken per auto door Laos? In de maanden juli - september kunnen enkele wegen in het binnenland onbegaanbaar zijn in verband met het regenseizoen dat in deze maanden soms heftig kan zijn. Wel zijn de temperaturen het gehele jaar tropisch warm.

Inentingen zijn niet verplicht maar worden wel aangeraden.


Handige informatie over de vliegvelden in Laos vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Laos vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Laos? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Laos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Laos? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Laos vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Laos deals. Tip: voor een last minute Laos vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Laos Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Laos? 

De rechtstreekse vliegtijd van Schiphol naar het Wattay International Airport in Vientiane, of de internationale luchthaven van Luang Prabang is voor beide vliegvelden ongeveer 14 uur. Meestal is er sprake een tussenstop, dus houdt rekening met een vluchtduur van 17 a 18 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Laos

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Laos aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Laos zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024