Vliegen naar Chiang Mai

Goedkoop vliegen naar Chiang Mai? Vind hier de beste Chiang Mai vlucht en vergelijk prijzen van vliegtickets Chiang Mai van luchtvaartmaatschappijen en online reisbureaus!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,198,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 1,198,-

KLM

aanbevolen v.a. € 976,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chiang Mai voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Chiang Mai

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Chiang Mai

Kaart Chiang Mai

Lees meer over Chiang Mai

...

KLM Chiang Mai vluchten
De meeste Nederlanders nemen de KLM Amsterdam Chiang Mai vlucht. Het laatste deel van je KLM vlucht naar Chiang Mai is dan in samenwerking met Bangkok Airways.

Indien je dicht bij de Duitse grens woont kan het echter gunstig zijn om een extra transfer op de koop toe te nemen door vanaf Dusseldorf naar Chiang Mai International Airport te vliegen met KLM.  Dit scheelt soms wel 250,- op je ticketprijs, maar de reis duurt ook wat langer. Bij de KLM reis Brussel Chain Mai is naast de vlucht vanaf Amsterdam ook een Thalys ticket van Brussel naar Schiphol inbegrepen.

Er is nog veel meer keuze uit vliegmaatschappijen dan KLM alleen: ontdek hier de beste deals voorvluchten naar Chiang Mai.

Alternatief: Bangkok - Chiang Mai + trein
Je zou er ook voor kunnen kiezen om in plaats van Amsterdam Chiang Mai, vliegtickets Bangkok te boeken en vanaf daar met de trein naar Chiang Mai te gaan. Zo zie je meteen meer van het prachtige Thailand.

Omdat Chiang Mai één van de grotere steden van het land is en een eigen internationale luchthaven heeft zijn er vaak meer mogelijkheden om te vliegen naar deze stad. Zo kan het voorkomen dat het voordeliger is om niet over te stappen in Bangkok, maar bijvoorbeeld in China. Bekijk zeker eens de vluchten vanaf Düsseldorf, want dat is regelmatig goedkoper dan een vlucht vanaf Amsterdam.

Over Chiang Mai, Thailand
Chiang Mai, ook wel Chiengmai, is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Chiang Mai, gelegen in het noorden van Thailand. De plaats is met het vliegtuig te bereiken vanaf o.a. de Thaise hoofdstad Bangkok. Chiang Mai is een groene plaats en bevindt zich tussen de hoogste bergen van het land. Chiang Mai is voor Thaise begrippen een moderne stad, al is ze lang niet zo groot als de hoofdstad.

Zien en doen
Meer van Chiang Mai ontdekken is de moeite waard!
Er zijn genoeg redenen te bedenken om naar deze stad te gaan als je in Thailand bent. Zo is het is mogelijk om op olifanten door de stad te rijden en de stad staat bekend om zijn grote aanbod aan handwerken zoals juwelen en houtsnijwerken. Tip: meer van Zuidoost Azië zien? Vanaf Chiang Mai kun je met een prachtige 2-daagse boottocht over de Mekong naar Laos varen. Aanrader!

Goedkoop naar Chiang Mai vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Chiang Mai? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Chiang Mai te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chiang Mai? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chiang Mai vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Chiang Mai deals. Tip: voor een last minute Chiang Mai vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Chiang Mai Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Chiang Mai  

Hoe lang is het vliegen naar Chiang Mai? De vluchtduur naar Chiang Mai bedraagt minimaal 14 uur. Dit is inclusief 1 korte tussenstop tijdens je vlucht naar Chiang Mai.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Chiang Mai

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Eva Air
 € 25,- -  € 39,-
Etihad Airways
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Chiang Mai aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chiang Mai zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024