Vliegen naar Zambia

De beste deals voor tickets Zambia? Check de Zambia aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Zambia : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lusaka
bestemming Lusaka

De hoofdstad van Zambia is Lusaka. Maak kennis met de Afrikaanse cultuur op de vele markten. Er gaan geen directe vluchten vanaf Amsterdam naar Lusaka, je hebt altijd minimaal 1 overstap. Vergelijk ook zeker de vluchten vanaf bijvoorbeeld Brussel of Düsseldorf.

Vliegtickets Zambia : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Victoria Falls
bestemming Victoria Falls

De Victoria Falls liggen op de grens van Zambia en Zimbabwe. Deze watervallen zijn een echte must see en mag je absoluut niet missen! Er gaan alleen lokale vluchten naar de Victoria watervallen. Kijk zeker eens naar vluchten via Johannesburg naar Victoria Falls.

Luchthavens in Zambia

Kaart Zambia

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Zambia

Zambia is gelegen in het zuidelijke deel van het continent Afrika. Het grenst aan de landen Congo-Kinshasa, Tanzania, Malawi, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Angola. De hoofdstad van het land is Lusaka, terwijl de meest aansprekende bezienswaardigheid toch wel de Victoria Falls zijn. 

Vluchten naar Zambia
Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Zambia. Je zult minimaal 1 overstap moeten maken, waardoor de reistijd al minimaal zo'n 15 uur zal bedragen. Je bent het snelste in Zambia per vliegtuig als je kiest voor een reis naar Lusaka. Het vliegveld van Lusaka heet Kenneth Kaunda International Airport (LUN). Bekijk zeker de vluchten naar de hoofdstad Lusaka en de stad Livingstone (in het zuiden gelegen). Ook is het verstandig om alle vluchten met een vertrek vanaf Brussel mee te nemen in je vergelijk. Dit scheelt soms zelfs meer dan 100,- per vliegticket!

Vliegen naar Zambia? Tips voor de beste reisperiode
De beste reisperiode voor Zambia is van mei tot oktober. In deze periode is er minder regen en kun je genieten van de prachtige natuur. Vanaf september kunnen de temperaturen oplopen tot boven de 35 graden. Vanaf december begint het echte regenseizoen in Zambia. Voor de Victoria watervallen is juli en augustus de beste periode. Je kunt dan relatief dichtbij komen en je hebt een goed uitzicht vanaf de uitkijkpunten.

Genieten van de natuur van Zambia
De meeste mensen bezoeken de Victoria watervallen niet van de Zambiaanse kant, waardoor deze kant rustiger is dan de kant van Zimbabwe. Je kunt hier dus uitzonderlijk van de prachtige natuur, de watervallen en de Zambezi rivier genieten. Ook is een bezoek aan het South Luangwa National Park zeker een aanrader. Het wildlife park staat vooral bekend om de enorme populatie olifanten. Het park is zeer geschikt voor wandelsafari's.

Goedkoop naar Zambia vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Zambia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Zambia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zambia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zambia vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Zambia deals. Tip: voor een last minute Zambia vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Zambia Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Zambia? 

De kortste totale vluchtduur naar Lusaka, de hoofdstad van Zambia, is 12 uur inclusief een korte tussenstop.

Bijkomende kosten bij vluchten Zambia

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Zambia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zambia zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024