Vliegen naar Zambia

Zambia is gelegen in het zuidelijke deel van het continent Afrika. Het grenst aan de landen Congo-Kinshasa, Tanzania, Malawi, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Angola. De hoofdstad van het land is Lusaka, terwijl de meest aansprekende bezienswaardigheid toch wel de Victoria Falls zijn. 

Goedkope vliegtickets Zambia: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lusaka
Vliegtickets Zambia: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Victoria Falls

Goedkoop naar Zambia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zambia vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zambia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zambia? Geef je op voor de Zambia Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zambia vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Zambia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Zambia in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zambia boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zambia in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Zambia als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Zambia

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Zambia o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zambia met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Zambia. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zambia zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017