Vliegen naar Varanasi

De heilige stad Varanasi in India staat bekend onder meerdere namen waaronder Benares of Banaras. Varanasi is een stad in de Indiase deelstaat Uttar Pradesh. Varanasi bestaat al...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 841,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Varanasi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Varanasi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Varanasi

Kaart Varanasi

Lees meer over Varanasi

... meer dan 2700 jaar en is daarmee één van de oudste geregistreerde steden ter wereld!

Waarom is Varanasi heilig?
Varanasi ligt aan de oevers van de heilige rivier de Ganges in het district Benares en heeft inmiddels al meer dan een 1,2 miljoen inwoners. India kent vier heilige steden, vier belangrijke pelgrims plaatsen voor het Hindoeïsme waarvan Varanasi er één is. Varanasi wordt ook door het boeddhisme en het Jainisme beschouwd als een pelgrims plek. U kunt met bootjes over de rivier de Ganges heen varen om de vele religieuze taferelen en rituelen te aanschouwen. Er zijn ook diverse heilige gebouwen in Varanasi te bewonderen, waaronder de gouden tempel, die helemaal met bladgoud bdekt is! Dertien kilometer boven Varanasi ligt tevens een boeddhistische pelgrimsplaats genaamd Sarnath. 

Luchthaven Varanasi
Varanasi heeft haar eigen vliegveld genaamd Lal Bahadur Shastri international airport (VNS) maar wordt in de volksmond ook wel Babatpur airport genoemd. De luchthaven van Varanasi ligt op een kleine 25 kilometer van de binnenstad van Varanasi gelegen. Het is helaas niet mogelijk om direct naar Varanasi te vliegen vanuit Nederland, u zult tenminste één overstap moeten maken. Dit zal hoogst waarschijnlijk op de luchthaven van Delhi gebeuren.

Goedkoop naar Varanasi vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Varanasi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Varanasi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Varanasi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Varanasi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Varanasi deals. Tip: voor een last minute Varanasi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Varanasi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Varanasi  

Hoe lang is het vliegen naar Varanasi? De vluchtduur is 13 uur en 35 minuten dit is inclusief 2 keer overstappen.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Varanasi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Varanasi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Varanasi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024