Vliegen naar Albanie

De beste deals voor tickets Albanie? Check de Albanie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Albanie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tirana
bestemming Tirana

Tirana is de hoofdstad van Albanië en ligt centraal in het land. Er gaan over het algemeen geen rechtstreekse vluchten. Hierdoor kan echter de totale reisduur oplopen, omdat je een overstap / tussenstop nodig hebt. Rechtstreeks vliegen? Kijk in het zomerseizoen naar een vertrek vanaf Brussel en vlieg direct!

Luchthavens in Albanie

Kaart Albanie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Albanie

Albanië heeft kilometers lange zandstranden, historische steden en een mooi bergachtig achterland te bieden. Dit onbekende stukje Europa is nog relatief ongerept. Het toerisme komt hier ook nu pas op gang. Soms is de dienstverlening daardoor wat onervaren, maar de bevolking is wel erg enthousiast en gastvrij. De enige internationale luchthaven waar vliegticket aanbiedingen voor beschikbaar zijn vanuit Nederland is de hoofdstad Tirana.

Vluchten naar Albanië
Sinds kort gaan er weer directe vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Albanië. Je kunt nu non stop vliegtickets Tirana o.a. boeken via Transavia. De internationale luchthaven van de hoofdstad, Tirana, wordt in het zomerseizoen ook meerdere keren per week direct aangevlogen vanaf Brussel. Buiten het zomerseizoen gaan ook dagelijks vluchten naar Tirana. Vaak komt het wel voor dat er een tussenstop / overstap gemaakt dient te worden. Meer vliegvelden Albanië? Er bevinden zich niet nog meer internationale luchthavens in Albanië. Je vliegt vanuit Nederland dus altijd naar Tirana. Het is zeker een aanrader om buiten het zomerseizoen ook vliegtickets naar Albanië te vergelijken met een vertrek vanaf Düsseldorf, Dortmund of Brussel. Het vergelijken van andere vertrekplaatsen is vaak een verstandige optie als je zo min mogelijk geld kwijt wilt zijn voor je tickets naar Albanië. Zo kan het, als je in het oosten van Albanie op vakantie wil, gunstig zijn om een vliegticket Ohrid te boeken.

Reizen naar Albanië? Betaalbare vakantie aan de Middellandse Zee
Een vakantie naar Albanië is ook nog heel betaalbaar, voor zowel de vlucht als het plaatselijke verblijf. Voor een 15 euro p.p. geniet je hier nog van een uitgebreide maaltijd inclusief drankjes en in de kleinere cafés lukt het soms ook nog om een biertje of glaasje fris voor 50 cent te bemachtigen! Een belangrijke bezienswaardigheid van het land is de archeologische vindplaats en oude Griekse stad Butrint. Vanuit deze stad in het uiterste zuiden van Albanië heb je een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en zelfs op het Griekse eiland Corfu!

Vluchten naar de hoofdstad, Tirana:
De stad telt ongeveer 610.000 inwoners en is gelegen in het centrum van het land. Tirana wordt begrensd door de Adriatische Zee en ligt meer dan 100 meter boven zeeniveau. Een van de bezienswaardigheden in Albanië is het Skanderbegplein. Het Skanderbegplein is het middelpunt van Tirana en is volledig in Sovjetstijl gebouwd. Om het park heen vind je nog veel meer interessante musea en moskeeën.      

Het weer in Albanië
Het klimaat in Albanië heeft net als de andere mediterrane en Balkan landen zachte winters met warme, zonnige zomers. De gemiddelde temperaturen in de maanden Juli en Augustus schommelen rond de dertig graden Celsius, echter uitschieters naar boven zijn zeker niet onbekend. Gedurende de winter is het geen zon, zee en strand bestemming meer, maar liggen de temperaturen nog altijd fors hoger!

Goedkoop naar Albanie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Albanie vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Albanie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Albanie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Albanie vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Albanie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Albanie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Albanie boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Albanie in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Albanie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Albanie 

Hoe lang is het vliegen naar Albanie? De vluchtduur is naar Albanie bedraagt rond de 3 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Albanie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
TUIFly.be
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Air Serbia
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Albanie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Albanie met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Albanie zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020