Vliegen naar Albanie

De goedkoopste vliegtickets naar Albanie? Rechtstreeks vanaf Brussel vliegen naar Albanie met TUIfly! Vergelijk hier alle Albanie aanbiedingen en lees onze tips:

Goedkope vliegtickets Albanie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tirana
bestemming Tirana

Tirana is de hoofdstad van Albanië en ligt centraal in het land. Er gaan over het algemeen geen rechtstreekse vluchten. Hierdoor kan echter de totale reisduur oplopen, omdat je een overstap / tussenstop nodig hebt. Rechtstreeks vliegen? Kijk in het zomerseizoen naar een vertrek vanaf Brussel en vlieg direct!

Last minute vliegtickets Albanie

Luchthavens in Albanie

Kaart Albanie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Albanie

Albanië heeft kilometers lange zandstranden, historische steden en een mooi bergachtig achterland te bieden. Dit onbekende stukje Europa is nog relatief ongerept. Het toerisme komt hier ook nu pas op gang. Soms is de dienstverlening daardoor wat onervaren, maar de bevolking is wel erg enthousiast en gastvrij.

Vluchten naar Albanië
De enige internationale luchthaven waar vliegticket aanbiedingen voor beschikbaar zijn vanuit Nederland is de hoofdstad Tirana. 

Helaas zijn de directe vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar Albanië recent gestopt. Dit waren non stop vliegtickets Tirana van Transavia, maar deze luchtvaartmaatschappij vliegt nu alleen nog vanaf Parijs. 


Rechtstreekse vluchten Albanie vanuit Eindhoven en Brussel 
De internationale luchthaven van de hoofdstad, Tirana, wordt in het zomerseizoen wel meerdere keren per week direct aangevlogen vanaf Brussel door TUI. Daarnaast is er een goedkope directe vlucht naar Albanie vanuit Eindhoven met Wizzair.

Buiten het zomerseizoen gaan ook dagelijks vluchten naar Tirana. Vaak komt het wel voor dat er een tussenstop / overstap gemaakt dient te worden.

Er bevinden zich niet nog meer vliegvelden in Albanië. Je vliegt vanuit Nederland altijd naar Tirana. Het is zeker een aanrader om buiten het zomerseizoen ook vliegtickets naar Albanië te vergelijken met een vertrek vanaf Düsseldorf, Dortmund of Brussel. 

Het vergelijken van andere vertrekplaatsen is vaak een verstandige optie als je zo min mogelijk geld kwijt wilt zijn voor je tickets naar Albanië. Zo kan het, als je in het oosten van Albanie op vakantie wil, gunstig zijn om een vliegticket Ohrid te boeken. 

Handige informatie over de vliegvelden in Albanie vindt je op Vliegveldinfo.nl.

Reizen naar Albanie
Een vakantie naar Albanië is ook nog heel betaalbaar, voor zowel de vlucht als het plaatselijke verblijf. Voor een 15 euro p.p. geniet je hier nog van een uitgebreide maaltijd inclusief drankjes en in de kleinere cafés lukt het soms ook nog om een biertje of glaasje fris voor 50 cent te bemachtigen. 

Een belangrijke bezienswaardigheid van het land is de archeologische vindplaats en oude Griekse stad Butrint. Vanuit deze stad in het uiterste zuiden van Albanië heb je een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en zelfs op het Griekse eiland Corfu. Kijk voor meer informatie over je Albanie vakantie op Surprisetickets.nl.

Vluchten naar de hoofdstad, Tirana:
De stad telt ongeveer 610.000 inwoners en is gelegen in het centrum van het land. Tirana wordt begrensd door de Adriatische Zee en ligt meer dan 100 meter boven zeeniveau. Een van de bezienswaardigheden in Albanië is het Skanderbegplein. Het Skanderbegplein is het middelpunt van Tirana en is volledig in Sovjetstijl gebouwd. Om het park heen vind je nog veel meer interessante musea en moskeeën.      

Het weer in Albanië
Het klimaat in Albanië heeft net als de andere mediterrane en Balkan landen zachte winters met warme, zonnige zomers. De gemiddelde temperaturen in de maanden Juli en Augustus schommelen rond de dertig graden Celsius, echter uitschieters naar boven zijn zeker niet onbekend. Gedurende de winter is het geen zon, zee en strand bestemming meer, maar liggen de temperaturen nog altijd fors hoger!

Goedkoop naar Albanie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Albanie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Albanie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Albanie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Albanie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Albanie deals. Tip: voor een last minute Albanie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Albanie Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Albanie? 

De vluchtduur naar Albanie bedraagt rond de 3 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Albanie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Transavia
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Albanie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Albanie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024