Vliegen naar Albanië

Albanië heeft kilometers lange zandstranden, historische steden en een mooi bergachtig achterland te bieden. Dit onbekende stukje Europa is nog relatief ongerept. Het toerisme komt hier ook nu pas op gang. Soms is de dienstverlening daardoor wat onervaren, maar de bevolking is wel erg enthousiast en gastvrij. De enige internationale luchthaven waar vliegticket aanbiedingen voor beschikbaar zijn vanuit Nederland is de hoofdstad Tirana.

Goedkope vliegtickets Albanië : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tirana

Vergelijk goedkope vliegtickets Albanië voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Albanië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Albanië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Albanië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Albanië? Geef je op voor de Albanië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Albanië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Albanië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Albanië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Albanië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Albanië in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Albanië Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Albanië 

Hoe lang is het vliegen naar Albanië? De vluchtduur is naar Albanië bedraagt rond de 3 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Albanië

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Albanië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Albanië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Albanië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Albanië zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares