Vliegen naar Ohrid

Ohrid is een stad in het zuidwesten van Macedonië met een inwonertal van 60.000. Ohrid is gelegen aan een prachtig meer en is zeer rijk aan aan monumenten waaronder het oude...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ohrid voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ohrid vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ohrid vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ohrid te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ohrid? Geef je op voor de Ohrid Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ohrid vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ohrid kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ohrid in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ohrid boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ohrid in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ohrid als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ohrid

Hoe lang is het vliegen naar Ohrid? De vliegtijd Ohrid, op een directe vlucht Amsterdam Ohrid, bedraagt 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ohrid

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
TUIfly
 € 15,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Corendon.com
 € 28,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ohrid o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ohrid met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ohrid. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ohrid zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017