Vliegen naar Ohrid

Zoek een voordelig vliegticket Ohrid met Vliegennaar.nl en ontdek de mooiste deals. We zetten hier het aanbod voor jou op een rij, van de Corendon Ohrid Amsterdam vluchten tot de super TUI vlucht Ohrid aanbiedingen vanaf Eindhoven en Schiphol! 

> lees meer
De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 289,-

TUIfly.nl

aanbevolen v.a. € 200,-

Corendon.nl

aanbevolen v.a. € 224,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ohrid voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Ohrid

Kaart Ohrid

Lees meer over Ohrid

...

Vergelijk alle goedkope vliegtickets Ohrid op Vliegennaar.nl. De snelste manier om een goedkope vliegtickets Macedonie te vinden!

Vliegveld Ohrid Macedonie
Tien kilometer ten noorden van Ohrid bevind zich de luchthaven. Dit vliegveld gelegen naast Struga heet Ohrid st. Paul The Apostle Airport. Het vliegveld is maar op een manier bereikbaar en dat is met de auto/ taxi.

Over

Ohrid is gelegen aan een prachtig meer in het zuidwesten van Macedonië. De stad is zeer rijk aan monumenten waaronder het oude Griekse theater, om deze redenen is Ohrid opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. Op de UNESCO werelderfgoedlijst staan meer dan 1000 bezienswaardigheden waarvan er in Ohrid meerdere zijn. Naast het eerder genoemde oude Griekse theater is er nog de Sint-Janskerk, het meer van Ohrid en het Pantelejmon klooster. De stad is met 60.000 inwoners veel groter dan je denkt maar in het stadscentrum zijn geen auto’s toegestaan. Heeft u een auto gehuurd hoeft u zich echter niet druk te maken. Er zijn buiten het centrum grote parkeerplaatsen waar u voor weinig geld uw auto kan plaatsen.

Vakantie
Ohrid is eigenlijk een stad vol tegenstellingen. Je ziet allerlei luxe winkels, maar je koopt er kleding voor een klein bedrag, je hebt een uitgebreide eet sessie gehad en je betaald omgerekend maar een paar euro. De mensen die minder te besteden hebben genieten alsnog in het weekend van het hippe uitgaansleven en als ze daarna tot rust willen komen, dan doen ze dat de volgende dag aan het meer.

Goedkoop naar Ohrid vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ohrid? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ohrid te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ohrid? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ohrid vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ohrid kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ohrid vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ohrid boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ohrid in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ohrid Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ohrid  

Hoe lang is het vliegen naar Ohrid? De vliegtijd Ohrid, op een directe vlucht Amsterdam Ohrid, bedraagt 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Ohrid

Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUIfly
- *
Tix
 € 30,-
TUI.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
D-reizen
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Corendon.nl
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ohrid aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ohrid zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024