Vliegen naar Tianjin

Tianjin is een grootste havenstad gelegn in het noord oosten van China aan de Bohai Golf, de meest binnenste golf van de Gele Chinese Zee. Tianjin is tevens één van...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Tianjin voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties
BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tianjin

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Lees meer over Tianjin

... de vijf nationale centrale steden van de Volksrepubliek van China, wat betekend dat Tianjin een essentiële rol speelt in China op het gebied van economie, cultuur en politiek. 

Vliegveld Tianjin, directe vlucht Amsterdam Tianjin?
De luchthaven van Tianjin gaat onder de naam Tianjin Binhai International Airport (TSN). Vliegveld Tianjin ligt op ruim 30 minuten rijden van Tianjin. Er gaan helaas geen directe vluchten vanaf Amsterdam, Schiphol naar Tianjin. Je dient tenmisnte één overstap te maken tijdens jou reis, veelal gebeurd dit in Guangzhou, Beijing of Seoul. Tianjin ligt op maar een kleine 200 kilometer van de hoofdstad Beijing vandaan en heeft veel minder aanbod dan de rode stad, vergelijk dan ook altijd tickets naar beide steden vanwege het grote prijsverschil!

Goedkoop naar Tianjin vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tianjin vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tianjin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tianjin? Geef je op voor de Tianjin Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tianjin vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tianjin kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tianjin in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tianjin boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tianjin in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Tianjin Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Tianjin 

Hoe lang is het vliegen naar Tianjin? De vluchtduur Tianjin is 16 uur en 35 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Tianjin

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tianjin o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tianjin met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tianjin. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tianjin zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares