Vliegen naar Erbil

Wie goedkope vliegtickets Erbil zoekt treft hier de beste nieuwe acties voor vluchten Amsterdam - Erbil, Brussel - Erbil en Dusseldorf - Erbil praktisch onder elkaar.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 335,-

Pegasus Airlines

aanbevolen v.a. € 492,-

Aeroflot

aanbevolen v.a. € 406,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Erbil voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Erbil

Kaart Erbil

Lees meer over Erbil

...

Erbil International Airport is de internationale luchthaven bij de gelijknamige stad in Irak. Naar dit vliegveld worden vanuit Nederland de meeste vliegtickets naar Irak geboekt. Erbil is dan ook de belangrijkste luchthaven van dit land met circa zes vluchten per dag.

Over Erbil Irak
Erbil (ook bekend als Irbil, Arbil of Hewler) is de hoofdstad van Iraaks Koerdistan. Een stad met ruim een miljoen inwoners die het centrum van economische activiteit van deze regio is. Weinig mensen reizen nu nog uitsluitend voor hun plezier naar Arbil. Maar als je hier toch bent bezoek dan zeker de oude citadel (Unesco werelderfgoed en prachtig!).

Van Amsterdam naar Erbil vliegen
Relatief comfortabele vluchten Amsterdam - Erbil zijn met  Lufthansa en Turkish Airlines die ook beiden meerdere keren per week vluchten naar Erbil airport aanbieden. Andere luchtvaartmaatschappijen die naar Erbil vliegen zijn o.a. Egyptair en Pegasus.

Vliegtickets Brussel naar Erbil
Wil je van Brussel naar Erbil vliegen? Er is iets minder keuze uit tickets Brussel - Erbil dan voor vliegen vanaf Schiphol. Maar ook wie goedkope vliegtickets Erbil zoekt vanaf  het vliegveld van Zaventem airport kan hier terecht voor een overzicht met leuke deals.  

Goedkoop ticket naar Erbil
Let op want bijna alle voordelige vliegtickets Erbil die je boekt zijn met stop in Frankfurt of Beiroet. Als dit een langere stop betreft is de eerstgenoemde luchthaven comfortabeler. Let dus zeker ook op de totale vluchtduur bij het reserveren van je vliegreis! 

Transfer vanaf de luchthaven
Voor een transfer van de luchthaven Erbil naar Arbil stad kan gebruik maken van de gele "Hello Taxi". Alle chauffeurs spreken Engels, maar de transfer is wel kostbaar (in 2019 fixed op 65,- dollar).

Goedkoop naar Erbil vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Erbil vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Erbil te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Erbil? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Erbil vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Erbil kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Erbil in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Erbil boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Erbil in 2020 / 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Erbil Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Erbil  

Hoe lang is het vliegen naar Erbil? De vluchtduur is circa 6,5 uur. Bij een vlucht naar Erbil met overstap kan je al snel een een uur of 2 a 3 uur langer onderweg zijn.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Aruba
€ 645 ,-
Bangkok
€ 249 ,-
Fuerteventura

Bijkomende kosten bij vluchten Erbil

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Egyptair
- *
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Erbil o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Erbil met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Erbil. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Erbil zijn het laatste gecheckt op 16-10-2020