Vliegen naar Erbil

Goedkope vliegtickets naar Erbil Irak? Hieronder staan de beste acties voor vliegen naar Erbil vanaf Amsterdam of Brussel en goedkope vliegtickets van Dusseldorf naar Erbil.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 806,-

Pegasus Airlines

aanbevolen v.a. € 806,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Erbil voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Erbil

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Erbil

Kaart Erbil

Lees meer over Erbil

...

Erbil International Airport (EBL) is de internationale luchthaven bij de gelijknamige stad in Irak. Naar dit vliegveld worden vanuit Nederland de meeste vliegtickets naar Irak geboekt. Het is dan ook de belangrijkste luchthaven van dit land met circa zes vluchten per dag.

Over Erbil
Deze stad die ook wel bekend staat als Irbil, Arbil of Hewler is de hoofdstad van Iraaks Koerdistan. Een stad met ruim een miljoen inwoners die het centrum van economische activiteit van deze regio is. Weinig mensen reizen nu nog uitsluitend voor hun plezier naar Arbil. Maar als je hier toch bent bezoek dan zeker de oude citadel (Unesco werelderfgoed en prachtig!).

Van Amsterdam naar Erbil vliegen
Relatief comfortabele vluchten Amsterdam - Erbil zijn met de luchtvaartmaatschappijen Lufthansa en Turkish Airlines die ook beiden meerdere keren per week vluchten naar Erbil airport aanbieden. Maar we volgen ook de Pegasus Erbil aanbiedingen en speciale acties van vliegmaatschappijen als Egyptair.

Vliegtickets Brussel naar Erbil
Je wil graag vanaf Zaventem vertrekken? Er is iets minder keuze uit Brussel - Erbil vluchten dan voor vliegen vanaf Schiphol. Maar ook wie een goedkoop ticket Erbil zoekt vanaf  het vliegveld van Zaventem airport kan hier terecht voor een overzicht met leuke deals.  

Direct vliegen naar Erbil (update januari 2021)

  • Amsterdam Erbil direct: er zijn zowel Pegasus Airlines Erbil vluchten als Turkish Airlines vluchten die rechtstreeks vanaf Amsterdam gaan. 
  • Eindhoven Erbil direct is actueel geen optie.
  • Dusseldorf Erbil direct: een rechtstreekse vlucht is er vanaf deze luchthaven zowel met Lufthansa als Pegasus Airlines.

Goedkoop ticket naar Erbil
Let op want bijna alle voordelige vliegtickets die je boekt zijn met stop in Frankfurt of Beiroet. Als dit een langere stop betreft is de eerstgenoemde luchthaven comfortabeler. Let dus zeker ook op de totale vluchtduur bij het reserveren van je vliegreis! 

Transfer vanaf de luchthaven
Voor een transfer van de luchthaven Erbil naar Arbil stad kan gebruik maken van de gele "Hello Taxi". Alle chauffeurs spreken Engels, maar de transfer is wel kostbaar (in 2019 fixed op 65,- dollar).

Goedkoop naar Erbil vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Erbil? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Erbil te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Erbil? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Erbil vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Erbil deals. Tip: voor een last minute Erbil vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Erbil Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Erbil  

Hoe lang is het vliegen naar Erbil? De vluchtduur is circa 6,5 uur. Bij een vlucht naar Erbil met overstap kan je al snel een een uur of 2 a 3 uur langer onderweg zijn.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Erbil

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Egyptair
- *
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Royal Jordanian
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Eurowings
- *
Sun Express
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Erbil aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Erbil zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024