Vliegen naar Baku

Baku (ook wel als Baki of Bakoe aangeduid) is de hoofdstad van Azerbeidzjan en tevens de grootste en belangrijkste havenstad van de Kaspische zee met ongeveer 2 miljoen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Baku voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Baku vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Baku vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Baku te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Baku? Geef je op voor de Baku Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Baku vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Baku kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Baku in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Baku boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Baku in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Baku als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Baku

Hoe lang is het vliegen naar Baku? De vluchtduur Baku is 6,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Baku

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Baku o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Baku met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Baku. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Baku zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017