Vliegen naar Baku

De goedkoopste vliegtuigtickets Baku vinden? Baku (ook wel als Baki of Bakoe aangeduid) is de hoofdstad van Azerbeidzjan en tevens de grootste en belangrijkste havenstad van de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 441,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 412,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 441,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Baku voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Baku

Kaart Baku

Lees meer over Baku

... Kaspische zee met ongeveer 2 miljoen inwoners.

Over Baku
Baku is een prachtige, historische stad; de eerste vondsten van nederzettingen dateren van al langer dan 10.000 jaar voor Christus! De stad, gebouwd in de vorm van een amfitheater, herbergt een aantal zeer bijzondere gebouwen waaronder het Paleis van de Shirvanshahs en de Maiden Tower uit de 12e eeuw, die net als de binnenstad van Baku als sinds het jaar 2000 op de Unesco Werelderfgoed lijst staan en absoluut een bezoek waard zijn. Baku staat verder bekend om haar voetbalclub, Neftchi Baku, wat de populairste club van Azerbeidzjan.

Luchthaven Baku, directe vlucht Baku?
Heydar Aliyev International Airport is de luchthaven van Baku en de grootste van Azerbeidzjan. Baku airport behoord tot een van de meest geavanceerde in de regio, en ligt ongeveer 20 km van de stad. Airlines die goedkope vluchten naar Baku uitvoeren zijn o.a. Ukraine International Airlines en de Russische luchtvaartmaatschappij Aeroflot (onderdeel van de Skyteam alliantie). Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Baku vanuit Nederland, maar je kunt wel veel goedkope vliegtickets Baku vinden met 1 overstap (veelal in Moskou of Istanboel) gefaciliteerd door bovenstaande maatschappijen. De goedkoopste tarieven van die luchtvaartmaatschappijen vindt je via vaak via online vliegticket specialisten als Vliegwinkel, Tix en Schipholtickets. Tip: tickets naar Baku met Aeroflot kan je heb beste vertrouwd via de KLM website boeken. Als Aeroflot partner verkoop KLM namelijk niet alleen haar eigen vluchten naar Baku maar ook de Aeroflot vluchten via haar site (te herkennen aan het logo). Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Bakoe Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Baku vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Baku vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: dus speel met je vluchtdagen!
  • Goedkoop vliegen naar Baku? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Baku vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Baku kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Baku vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Baku boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Baku in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Baku Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Baku  

Hoe lang is het vliegen naar Baku? De vluchtduur Baku is 6,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Baku

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Baku aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Baku met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Baku zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023