Vliegen naar Basra

Basra is de op één na grootste stad van Irak gelegen in het zuidoosten van het land aan de rivier de Sjat al Arab, dit is een verlengde van de Tigris en de Eufraat....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Basra voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Basra

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Basra

Kaart Basra

Lees meer over Basra

... Basra heeft een immens aantal inwoners van zo'n 3,8 miljoen!

Basra heeft door de ligging aan de oevers van de rivier, die toegang biedt tot de Perzische golf, sinds haar oorsprong altijd de functie van belangrijkste havenstad van het land gehad. Basra staat bekend om haar beroemde heerlijke zoete dadels, het is dan ook een heerlijk geschenk om mee terug te nemen naar Nederland, waar goede dadels schaars te vinden zijn!

Basra heeft natuurlijk vanwege haar enorme omvang een eigen vliegveld. De luchthaven van Basra heet Basra International Airport en ligt op ongeveer 15 kilometer rijden van de binnenstad van Basra verwijderd en is het 2e vliegveld van Irak.

Er kan alleen vanuit andere Arabische landen gevlogen worden op Basra, het is dus helaas niet mogelijk om vanuit Nederland direct te vliegen op Basra. U zult tenminste één overstap moeten maken om uw reis naar Basra af te ronden. De overstap op de weg naar Basra neemt meestal plaats in de hoofdstad van Irak genaamd Bagdad.

Goedkoop naar Basra vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Basra? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Basra te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Basra? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Basra vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Basra kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Basra vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Basra boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Basra in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Basra Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Basra  

Hoe lang is het vliegen naar Basra? De vliegtijd naar Basra bedraagt iets meer dan 11 uur. Dit is inclusief een tussenstop van bijna 4,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Basra

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Basra aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Basra met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Basra zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024