Vliegen naar Basra

Basra is de op één na grootste stad van Irak gelegen in het zuidoosten van het land aan de rivier de Sjat al Arab, dit is een verlengde van de Tigris en de Eufraat....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Basra voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Basra vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Basra vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Basra te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Basra? Geef je op voor de Basra Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Basra vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Basra kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Basra in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Basra boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Basra in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Basra als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Basra

Hoe lang is het vliegen naar Basra? De vliegtijd naar Basra bedraagt iets meer dan 11 uur. Dit is inclusief een tussenstop van bijna 4,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Basra

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Basra o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Basra met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Basra. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Basra zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017