Vliegen naar Tampere

Tampere is een stad in het zuidwesten van het Scandinavische land Finland, zo'n 200 kilometer ten noorden van Helsinki. Tampere is na Helsinki en Espoo de grootste stad met...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 257,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tampere voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tampere

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tampere

Kaart Tampere

Lees meer over Tampere

... ongeveer 210.000 inwoners.

Tampere heeft een aantal erg mooie bezienswaardigheden waaronder de oude Finlayson fabriek en het prachtige naar de renessaince stijl gebouwde stadshuis. Bovendien staat de stad bekend om haar grote culturele aanbod, je vindt hier dus veel musea en theaters.

Voor het warme klimaat hoef je niet naar Tampere toe, in december, januari en februari komt de temperatuur haast nooit boven het vriespunt uit. De zomers zijn echter een stuk aangenamer: van juni t/m augustus schommelt het kwik overdag rond de 20 graden celsius.

Het vliegveld van Tampere genaamd Tampere Airport (TMP) ligt op een twintig minuten rijden van de binnenstad van Tampere vandaan. Er gaan geen directe vluchten vanaf Amsterdam, je zult waarschijnlijk overstappen in Kopenhagen of Helsinki. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Tampere Airport op Vliegveldinfo.nl.

Finland verder ontdekken? In 1,5 uur brengt de trein je van Tampere naar Helsinki, of huur een auto en rij er zelf in zo'n 2 uur naar toe.

Goedkoop naar Tampere vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Tampere? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Tampere te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tampere? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tampere vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Tampere deals. Tip: voor een last minute Tampere vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Tampere Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tampere  

Hoe lang is het vliegen naar Tampere? De vluchtduur is 3 uur en 50 minuten inclusief een tussenstop van 55 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Tampere

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tampere aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tampere zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024