Vliegen naar Tampere

Tampere is een stad in het zuidwesten van het Scandinavische land Finland, zo'n 200 kilometer ten noorden van Helsinki. Tampere is na Helsinki en Espoo de grootste stad met...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 218,-

Tix

aanbevolen v.a. € 170,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tampere voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tampere

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tampere

Kaart Tampere

Lees meer over Tampere

... ongeveer 210.000 inwoners.

Tampere heeft een aantal erg mooie bezienswaardigheden waaronder de oude Finlayson fabriek en het prachtige naar de renessaince stijl gebouwde stadshuis. Bovendien staat de stad bekend om haar grote culturele aanbod, je vindt hier dus veel musea en theaters.

Voor het warme klimaat hoef je niet naar Tampere toe, in december, januari en februari komt de temperatuur haast nooit boven het vriespunt uit. De zomers zijn echter een stuk aangenamer: van juni t/m augustus schommelt het kwik overdag rond de 20 graden celsius.

Het vliegveld van Tampere genaamd Tampere Airport (TMP) ligt op een twintig minuten rijden van de binnenstad van Tampere vandaan. Er gaan geen directe vluchten vanaf Amsterdam, je zult waarschijnlijk overstappen in Kopenhagen of Helsinki. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Tampere Airport op Vliegveldinfo.nl.

Finland verder ontdekken? In 1,5 uur brengt de trein je van Tampere naar Helsinki, of huur een auto en rij er zelf in zo'n 2 uur naar toe.

Goedkoop naar Tampere vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tampere? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tampere te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tampere? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tampere vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Tampere kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Tampere vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tampere boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tampere in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Tampere Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tampere  

Hoe lang is het vliegen naar Tampere? De vluchtduur is 3 uur en 50 minuten inclusief een tussenstop van 55 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 448 ,-
Johannesburg
Europa
€ 149 ,-
Valencia

Bijkomende kosten bij vluchten Tampere

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tampere aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tampere met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tampere zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023