Vliegen naar St Kitts

St. Kitts, behorende tot het duo St Kitts en Nevis, is bijzonder rijk bedeeld aan natuurschoon. Maar liefst een kwart van St. Kitts, of Saint Kitts hoe het voluit wordt genoemd,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets St Kitts voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar St Kitts vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets St Kitts vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets St Kitts te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar St Kitts? Geef je op voor de St Kitts Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe St Kitts vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar St Kitts kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights St Kitts in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje St Kitts boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht St Kitts in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
St Kitts als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd St Kitts

Hoe lang is het vliegen naar St Kitts? De vluchtduur bedraagt ruim 12,5 uur. Dit is inclusief een tussenstop van ongeveer 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten St Kitts

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket St Kitts o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis St Kitts met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar St Kitts. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets St Kitts zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017