Vliegen naar Sibiu

Sibiu is een stad centraal gelegen in Roemenië aan de voet van de Transsylvanische Alpen met een inwonertal van ongeveer 170.000. Sibiu heeft een aantal erg mooie...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sibiu voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Sibiu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sibiu vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sibiu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sibiu? Geef je op voor de Sibiu Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sibiu vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sibiu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sibiu in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sibiu boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sibiu in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Sibiu als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Sibiu

Hoe lang is het vliegen naar Sibiu? De vluchtduur is 3 uur en 50 minuten inclusief een tussenstop van 1 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Sibiu

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sibiu o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sibiu met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sibiu. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sibiu zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017