Vliegen naar Sibiu

Vliegen naar Sibiu Roemenie? Hier zetten we de beste tips en deals van vluchten naar Sibiu op een rij!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 547,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sibiu voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Sibiu

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Sibiu

Kaart Sibiu

Lees meer over Sibiu

...

Sibiu is een stad centraal gelegen in Roemenië aan de voet van de Transsylvanische Alpen met een inwonertal van ongeveer 170.000.

Sibiu heeft een aantal erg mooie bezienswaardigheden waaronder het oude middeleeuwse centrum, de Lutherse kerk, de Citadel van Sibiu en het Brukenthal-museum dat verspreid is over delen in de stad. De stad wordt ook wel beschouwd als een van de culturele en toeristische hoofdsteden van Roemenië.

De inwoners van Sibiu zijn erg vriendelijk en gastvrij en een groot gedeelte van de stad is per voet te bezichtigen. Veel toeristen komen niet verder dan het historische stadsdeel, omdat daar veel valt te doen en bezichtigen.

Sibiu ligt op minder dan 300 kilometer afstand van Boekarest. De busverbinding tussen de twee steden is goedkoop en goed geregeld. Voor het verplaatsen in en rondom Sibiu kan je de taxi pakken. Het is aan te raden om vooraf een prijs af te spreken.

Het vliegveld van Sibiu draagt de naam Sibiu International airport (SBZ) en ligt op 5 kilometer afstand van de binnenstad. 

Helaas is er op dit moment geen rechtsstreekse Eindhoven - Sibiu Wizzair vlucht meer. Vliegen naar Sibiu is altijd met een tussenstop. Het eerste deel is 9 van de 10 keer een vlucht naar Boekarest.

Kijk voor praktische informatie over 
Sibiu Airport en transfers op Vliegveldinfo.nl

Goedkoop naar Sibiu vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Sibiu? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Sibiu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sibiu? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sibiu vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Sibiu deals. Tip: voor een last minute Sibiu vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Sibiu Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sibiu  

Hoe lang is het vliegen naar Sibiu? De vluchtduur is 3 uur en 50 minuten inclusief een tussenstop van 1 uur en 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Sibiu

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sibiu aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sibiu zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024