Vliegen naar Scranton

Scranton is een kleine stadje gelegen in het noord oosten van de Amerikaanse staat Pennsylvania. Voor velen is Scranton enkel bekend uit de hilarische tv serie The Office wat zich...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Scranton voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Scranton

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Scranton

Kaart Scranton

Lees meer over Scranton

... afspeelde in dit typisch Amerikaanse stadje.

Goedkope vliegtickets Scranton
Goedkoop vliegen naar Scranton wil nog niet altijd meevallen. Zorg er dan ook voor dat je altijd alle opties open houdt, zo kan het veel goedkoper zijn om op New York City te vliegen en verder te reizen vanaf daar!

Wilkes-Barre/scranton international airport (AVP) ligt op een kwartier rijden van scranton.

Goedkoop naar Scranton vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Scranton? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Scranton te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Scranton? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Scranton vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Scranton kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Scranton vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Scranton boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Scranton in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Scranton Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Scranton  

Hoe lang is het vliegen naar Scranton? De vluchtduur bedraagt 12 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Scranton

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Scranton aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Scranton met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Scranton zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023