Vliegen naar Savannah

Savannah ligt in de Amerikaanse staat Georgia, op de grens met South Carolina. De twee staten worden hier gescheiden door de Savannah River. Op de rivier kunnen boottochten worden...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Savannah voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Savannah vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Savannah vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Savannah te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Savannah? Geef je op voor de Savannah Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Savannah vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Savannah kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Savannah in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Savannah boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Savannah in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Savannah als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Savannah

Hoe lang is het vliegen naar Savannah? De vluchtduur bedraagt ruim 12 uur inclusief een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Savannah

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Savannah o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Savannah met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Savannah. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Savannah zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017