Vliegen naar Savannah

Savannah ligt in de Amerikaanse staat Georgia, op de grens met South Carolina. De twee staten worden hier gescheiden door de Savannah River. Op de rivier kunnen boottochten worden...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 922,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Savannah voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Savannah

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Savannah

Kaart Savannah

Lees meer over Savannah

...worden gemaakt. Veel toeristen gaan ook naar de eilanden voor de Atlantische kust. Op Tybee Island staat de eerste vuurtoren aan de zuidelijke Atlantische kust. Savannah staat ook wel bekend als “the Forest City”. Deze naam heeft de stad te danken aan de bossen en de vele soorten eiken die in het gebied te vinden zijn.

Het historische district is goed te bewandelen, aangezien het ongeveer 2,5 vierkante kilometer groot is. Hoogtepunten zijn de historische pleinen, Forsyth Park, River Street en City Market. Laatstgenoemde is de plaats waar entertainment, dineren en shoppen bij elkaar komen. Daarnaast zijn in de stad vele historische huizen, kerken, synagogen en begraafplaatsen te vinden.

Savannah/Hilton Head Island International Airport (SAV) is het vliegveld dat op 20 minuten afstand van de stad ligt. Vanaf de luchthaven rijden er taxi’s, en huurauto’s richting de stad en zijn er auto’s te huur.

Goedkoop naar Savannah vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Savannah? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Savannah te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Savannah? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Savannah vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Savannah deals. Tip: voor een last minute Savannah vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Savannah Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Savannah  

Hoe lang is het vliegen naar Savannah? De vluchtduur bedraagt ruim 12 uur inclusief een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Savannah

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Savannah aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Savannah zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024