Vliegen naar Sault Sainte Marie

Sault Sainte Marie is een stad in het Algoma district in de Canadese provincie Ontario met een inwoneraantal van ongeveer 80.000. Sault Sainte Marie ligt aan de gelijknamige...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sault Sainte Marie voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Sault Sainte Marie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sault Sainte Marie vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sault Sainte Marie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sault Sainte Marie? Geef je op voor de Sault Sainte Marie Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sault Sainte Marie vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sault Sainte Marie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sault Sainte Marie in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sault Sainte Marie boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sault Sainte Marie in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Sault Sainte Marie als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Sault Sainte Marie

Hoe lang is het vliegen naar Sault Sainte Marie? De vluchtduur is 11 uur en 50 minuten inclusief een overstap van 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Sault Sainte Marie

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sault Sainte Marie o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sault Sainte Marie met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sault Sainte Marie. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sault Sainte Marie zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017