Vliegen naar Sault Sainte Marie

Sault Sainte Marie is een stad in het Algoma district in de Canadese provincie Ontario met een inwoneraantal van ongeveer 80.000. Sault Sainte Marie ligt aan de gelijknamige...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sault Sainte Marie voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Sault Sainte Marie

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Sault Sainte Marie

Kaart Sault Sainte Marie

Lees meer over Sault Sainte Marie

... rivier de Sainte Marys river.

Sault Sainte Marie is een Canadese stad in het Franse gedeelte van Canada waardoor de voertaal over het algemeen Frans is. U zult echter hoogstwaarschijnlijk niet in de problemen komen als u de Engelse taal beheerst en uw Frans wat minder goed is! 

In de stad wordt elk jaar in februari het Bon Soo winter carnaval en in de lente het Algoma Fall Festival georganiseerd. Aanraders!

Sault Sainte Marie heeft een eigen vliegveld ten westen van de stad. De luchthaven van Sault Sainte Marie heet ook heel simpel Sault Sainte Marie airport (YAM). Het duurt ongeveer een half uur om vanaf het vliegveld naar de binnenstad van te rijden.

Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Sault Sainte Marie vanuit Nederland. U zult dus op uw reis tenminste één overstap moeten maken om uw reis af te ronden, hoogst waarschijnlijk zal de overstap in de Verenigde Staten of in Toronto plaats vinden.

Goedkoop naar Sault Sainte Marie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Sault Sainte Marie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Sault Sainte Marie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sault Sainte Marie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sault Sainte Marie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Sault Sainte Marie deals. Tip: voor een last minute Sault Sainte Marie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Sault Sainte Marie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sault Sainte Marie  

Hoe lang is het vliegen naar Sault Sainte Marie? De vluchtduur is 11 uur en 50 minuten inclusief een overstap van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Sault Sainte Marie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sault Sainte Marie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sault Sainte Marie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024