Vliegen naar Ottawa

Ottawa is de Canadese hoofdstad gelegen aan de twee schitterende rivieren genaamd Ottawa en Rideau. Ottawa is een ideale plek voor wandelaars en natuurliefhebbers vanwege de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ottawa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ottawa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ottawa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ottawa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ottawa? Geef je op voor de Ottawa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ottawa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ottawa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ottawa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ottawa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ottawa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ottawa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ottawa

Hoe lang is het vliegen naar Ottawa? De vliegtijd naar Ottawa bij een rechtstreekse vlucht bedraagt 12 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ottawa

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ottawa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ottawa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ottawa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ottawa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017