Vliegen naar Sapporo

Sapporo ligt in Japan. Japan ligt in het oostelijke gedeelte van Azië  en bestaat uit allerlei grote, maar ook hele kleine eilanden; het is een eilandstaat. In totaal...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sapporo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Sapporo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sapporo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sapporo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sapporo? Geef je op voor de Sapporo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sapporo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sapporo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sapporo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sapporo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sapporo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Sapporo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Sapporo

Hoe lang is het vliegen naar Sapporo? De vluchtduur bedraagt 16 uur en 15 minuten met een tussenstop van 3,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Sapporo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sapporo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sapporo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sapporo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sapporo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017