Vliegen naar Sapporo

Sapporo ligt in Japan. Japan ligt in het oostelijke gedeelte van Azië  en bestaat uit allerlei grote, maar ook hele kleine eilanden; het is een eilandstaat. In totaal...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,080,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sapporo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Sapporo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Sapporo

Kaart Sapporo

Lees meer over Sapporo

... telt het land er wel 6.852, gevestigd in de Grote Oceaan. De grootste en bekendste eilanden zijn Kyushu, Shikoku, Honshu en Hokkaido. Van die laatste is Sapporo de hoofdstad. Hokkaido is het meest noordelijk gelegen. Sapporo telt ca. twee miljoen inwoners. De stad is erg modern en trekt het hele jaar door veel toeristen. De drukste periode is de winter, want ’s winters is Sapporo de ultieme wintersportbestemming. Maar ook in de zomer valt er veel te beleven.

Sapporo staat bekend als het beste wintersportgebied van Japan en trekt daarom in de wintermaanden veel bezoekers. In 1972 werden de Olympische Winterspelen er gehouden. Ieder jaar vindt er een sneeuwfestival plaats waarbij zowel mensen uit de regio als mensen daarbuiten zichzelf op kunnen geven om enorme en erg indrukwekkende ijssculpturen te maken. Het festival wordt jaarlijks door miljoenen mensen bezocht. Dit is het grootste festival van Sapporo. Naast een winterfestival zijn er ook een herfst- en een lentefestival die erg populair zijn. Verder zijn er verschillende historische gebouwen en musea, zoals het Historisch Museum, waar de ontwikkeling van Hakkaido centraal staat. Sapporo is ook erg rijk aan natuur, er is altijd wel wat te doen. De temperatuur ligt ’s zomers rond de 20 graden Celsius en ’s winters tussen de -4 en -6 graden Celsius.

Sapporo heeft twee luchthavens: Okadama Airport (OKD) en New Chitose Airport (CTS). Okadama Airport bevindt zich vlakbij het centrum van Sapporo en New Chitose Airport ligt 45 kilometer buiten de stad. Beiden zijn goed te bereiken. Vanuit Nederland zijn er geen rechtstreekse vluchten richting deze luchthavens, dit geldt ook voor Duitse en Belgische luchtvaartmaatschappijen. Bij een reis naar Sapporo ontkom je dus niet aan een tussenlanding. De prijs van een vliegticket voor een vlucht met tussenstop is te boeken vanaf circa €600,- à €700,-. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Sapporo New Chitose Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Sapporo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sapporo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sapporo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sapporo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sapporo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Sapporo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Sapporo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sapporo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sapporo in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Sapporo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sapporo  

Hoe lang is het vliegen naar Sapporo? De vluchtduur bedraagt 16 uur en 15 minuten met een tussenstop van 3,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Sapporo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Japan Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sapporo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sapporo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024