Vliegen naar Japan

Een mooie aanbieding voor een ticket naar Japan? Alle goedkope vluchten naar Japan handig op 'n rij:

Goedkope vliegtickets Japan : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tokyo
bestemming Tokyo

Er gaan dagelijks rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol, Amsterdam naar de hoofdstad van Japan, genaamd Tokyo. De gemiddelde vluchtduur naar Tokyo, zonder overstap, bedraagt ongeveer 11 uur. Bekijk ook eens een vertrek vanaf Brussel of Dusseldorf om de scherpst geprijsde deals te kunnen bemachtigen!

Vliegtickets Japan : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Osaka
bestemming Osaka

De gemiddelde vluchtduur vanaf Amsterdam naar Osaka bedraagt circa 10 uur. Vanuit een economisch perspectief is Osake een van de belangrijkste steden van Japan, tevens neemt Osaka een belangrijke culturele plaats in. Hiervandaan kun je per trein het hele land ontdekken.

Luchthavens in Japan

Kaart Japan

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Japan

Japan, het land van de rijzende zon, is een land met als hoofdstad Tokyo. Japan herbergt ongeveer 130 miljoen inwoners waarvan er in de stad Tokio alleen al meer dan 30 miljoen wonen! Japan is een perfecte mix van oud en modern, strikt en vrij. De prachtige oude gebouwen, de extreme vormen van cultuur en krachtige tradities staan in een bijzonder contrast met de overweldigende technologie die overal aanwezig is in de steden en het leven van de Japanner. Hele diverse wereldberoemde bezienswaardigheden zijn in Japan volop te vinden.

Historische voorbeelden van deze diverse bezienswaardigheden zijn het Kasteel Himeji en de Itsukushima schrijn. Echter, Japan herbergt ook onvoorstelbaar mooie natuur zoals Mt.Fuji en het nationale park Shiretoko, maar ook vanuit een stedelijk opzicht heeft Japan erg veel te bieden met enorm populaire culturele wijken zoals Harajuku in Tokyo. De meeste bezoekers van Japan maken een rondreis door het land om de volledige ervaring op te doen.

Rechtstreekse vluchten naar Japan
Een directe vlucht van Amsterdam naar Tokio Narita Airport duurt ongeveer 11 uur. Vaak is het echter goedkoper om een vlucht te boeken met een tussenstop / overstap. Ook naar de 2e stad van Japan, Osaka,  gaan vaak voordelige vluchten en directe vluchten vanaf Amsterdam.

Tip: Voordat je tickets Japan of in het algemeen boekt is het zeer verstandig om vooraf de aanbiedingen te vergelijken met andere vertrekplaatsen als Brussel en Düsseldorf.

Vluchten Nederland Japan 
Zoals eerder vermeld zijn vluchten van Nederland naar Japan met een tussenstop voordeliger. Echter, is er ook een alternatief naar bijvoorbeeld het meest zuidelijke eiland van Japan, Fukuoka. KLM biedt voordelige vluchten naar dit eiland en het staat bekend als de meest bezochte toeristische plek binnen Japan. Handige informatie over de vliegvelden in Japan vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Vliegen naar Japan: Tokyo
Vanuit Tokyo gaan hogesnelheidstreinen naar zeer veel steden in Japan. Doorgaans is de beste aanbiedingen voor een vliegreis naar Japan ook voor een vliegticket Tokyo

Deze wereldstad heeft de reiziger veel te bieden voor een langer verblijf in de stad. Kijk ook eens naar een verblijf in Osaka, deze stad ligt verder naar het zuiden en is samen met Kyoto en Nara de geboorteplaats van de Japanse cultuur. Bezoek hier ook zeker het grootste aquarium ter wereld.

Reizen naar Japan, Osaka:
Osaka is de op twee na grootste stad van Japan en telt ongeveer 2,7 miljoen inwoners. Samen met Nara worden zij gekenmerkt als de oorspronkelijke Japanse cultuur en bevolking. De internationale Luchthaven Kansai is de belangrijkste luchthaven van Osaka. Bij het bezoeken van deze stad, is geen uur verder de stad Nara gelegen.In het Narapark lopen veel tamme sikaherten vrij rond. Deze staan bekend als heilige dieren. Door het park heen worden hertenkoekjes verkocht die mensen aan de herten kunnen voeren in Nara. Japan kent zo nog meer interessante plekken door het land heen.

Rondreis Japan
Een rondreis Japan met de hogesnelheidstreinen is een aanraden om het hele land te ontdekken. Hiervoor is het aanschaffen van een rail pass handig, zo kom je veel voordeliger uit. Een rail pass Japan is te verkrijgen in 3 soorten vormen, voor 7 dagen, 14 dagen of 21 dagen. Zo kan je gemakkelijk en snel door bijna heel Japan reizen. Het klimaat in Japan ligt tussen de 20 en 40 graden. 

Visum Japan
Reizigers met de Nederlandse nationaliteit hebben voor Japan geen visum nodig wanneer het doel van de reis vakantie, zaken, rondreis of kort familiebezoek is.

Goedkoop naar Japan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Japan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Japan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Japan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Japan vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Japan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Japan vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Japan boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Op zoek naar goedkope vlucht Japan aanbiedingen in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Japan Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Japan? 

De vluchtduur naar Tokyo of Osaka bedraagt ongeveer 11 a 12 uur. De vliegtijd naar overige bestemmingen in Japan ligt afhankelijk van de overstaptijd tussen de 14 en 20 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Japan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Japan Airlines
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Japan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Japan met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Japan zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024