Vliegen naar Japan

Japan, het land van de rijzende zon, is een land met als hoofdstad Tokyo. Japan herbergt ongeveer 130 miljoen inwoners waarvan er in de stad Tokio alleen al meer dan 30 miljoen wonen! Japan is een perfecte mix van oud en modern, strikt en vrij. De prachtige oude gebouwen, de extreme vormen van cultuur en krachtige tradities staan in een bijzonder contrast met de overweldigende technologie die overal aanwezig is in de steden en het leven van de Japanner. Hele diverse wereldberoemde bezienswaardigheden zijn in Japan volop te vinden.

Goedkope vliegtickets Japan: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tokyo
Vliegtickets Japan: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Osaka

Goedkoop naar Japan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Japan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Japan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Japan? Geef je op voor de Japan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Japan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Japan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Japan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Japan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Japan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Japan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Japan

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Garuda Indonesia
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Japan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Japan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Japan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Japan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017