Vliegen naar Hiroshima

Hiroshima is een Japanse havenstad die ligt in het zuidwesten van het hoofdeiland Honshu. De stad heeft rond de 1,2 miljoen inwoners.  Hiroshima kennen we natuurlijk allemaal...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hiroshima voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Hiroshima vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hiroshima vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hiroshima te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hiroshima? Geef je op voor de Hiroshima Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hiroshima vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Hiroshima kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Hiroshima in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hiroshima boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hiroshima in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Hiroshima als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Hiroshima

Hoe lang is het vliegen naar Hiroshima? De vliegtijd naar Hiroshima bedraagt rond de 16,5 uur. Dit is inclusief tussenstop van iets meer dan 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Hiroshima

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Hiroshima o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hiroshima met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Hiroshima. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hiroshima zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017