Vliegen naar Hiroshima

Hiroshima is een Japanse havenstad die ligt in het zuidwesten van het hoofdeiland Honshu. De stad heeft rond de 1,2 miljoen inwoners.  Hiroshima kennen we natuurlijk allemaal...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,078,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hiroshima voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Hiroshima

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Hiroshima

Kaart Hiroshima

Lees meer over Hiroshima

... wel als één van de twee Japanse steden die tijdens de tweede wereldoorlog door een atoombom werd gebombardeerd. Vandaag de dag trekt Hiroshima veel toeristen, onder andere door de bombardementen in 1945. Echter Hiroshima is niet alleen een na oorlogsmonument, zowel voor zakelijke reizigers als toeristische bezoeken kunnen zich geweldig vertoeven in deze metropool.

Bezienswaardigheden in en rond Hiroshima
Het Peace Memorial Park is een bekende gedenkplek, en zeker de moeite waard om heen te gaan. In de omgeving van Hiroshima zijn ongelofelijk veel parken te vinden die als een Oase van rust zijn in de drukke Japanse stad. In Hiroshima vind je het Hiroshima Peace Memorial dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Net  buiten Hiroshima vind je nog een bezienswaardigheid die een plekje op deze lijst veroverd heeft. Verder is er een prachtig replica van het originele Hiroshima kasteel. Dit kasteel moet je een indruk geven van de tijd rondom de Samurai periode.

Amsterdam Hiroshima, hoe vind je goedkope vluchten Hiroshima?
Op ongeveer 50 kilometer ten oosten van Hiroshima ligt het internationale vliegveld van de stad genaamd Hiroshima Airport. Er zit in tegenstelling tot bijna elk ander vliegveld in Japan geen treinstation bij de luchthaven. Om uw bestemming binnen Hiroshima te bereiken ben je afhankelijk van de huur van een auto of een taxi. Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar deze stad. 

Goedkoop naar Hiroshima vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hiroshima? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hiroshima te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hiroshima? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hiroshima vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Hiroshima kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Hiroshima vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hiroshima boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hiroshima in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Hiroshima Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Hiroshima  

Hoe lang is het vliegen naar Hiroshima? De vliegtijd naar Hiroshima bedraagt rond de 16,5 uur. Dit is inclusief tussenstop van iets meer dan 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Hiroshima

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Japan Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hiroshima aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hiroshima met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hiroshima zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024