Vliegen naar Osaka

Op zoek naar goedkope vliegtickets Osaka Japan? Tot voor de Corona crisis waren vluchten naar Osaka vanuit Brussel of Dusseldorf vaak voordeliger.  Maar nu zijn de aanbiedingen Amsterdam - Osaka vaak zeker zo gunstig!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 588,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 898,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,023,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Osaka voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Osaka

Kaart Osaka

Lees meer over Osaka

...

KLM vlucht naar Osaka
Grappig detail: die goedkope vluchten vanaf luchthavens in de ons omringende landen hadden c.q. hebben vaak een tussenstop op Schiphol en zijn zelfs heel vaak met KLM (worden soms door een KLM partner of reisbureau verkocht). Overigens zal de luchtvaartmaatschappij het niet goed vingen als je pas in Amsterdam wil instappen voor je vlucht Osaka.

Vakantie Osaka
Deze stad wiens naam in het Japans grote heuvel betekend, is de op twee na grootste stad van Japan en tevens economisch een van de belangrijkste steden van het land met een kleine 3 miljoen inwoners. De derde stad van Japan is echter volgens kenners ook de leukste stad om te bezoeken. Met haar milde klimaat, mooie ligging, geweldige winkelaanbod en vriendelijke bewoners mag Osaka niet ontbreken op je rondreis door Japan.

Beste reistijd Osaka 
Het late voorjaar en het hele najaar zijn waarschijnlijk de beste periodes voor een reis naar Osaka. Het weer is dan heerlijk en het is een voordelige periode om te reizen. De goedkoopste vluchten Osaka boek je in de regel voor vertrek in de maanden mei, juni, september, oktober en november. 

Bezienswaardigheden Osaka 
Op cultureel gebied is er heel veel te ontdekken! Osaka behoort samen met Kioto en Nara tot de geboorteplaats van de Japanse cultuur. Restanten van vroeger zijn nog te zien, waaronder het keizerlijke paleis uit 643, destijds heette het nog Naniwa en was het van korte duur de hoofdstad van het Japanse rijk.

Een grote toeristische trekpleister is Osaka Aquarium Kaiyukan, dit aquarium is de grootste aquarium ter wereld. Zij hebben al meerdere onderscheidingen gekregen, aangezien zij onder andere diersoorten langer in leven hebben weten te houden, in gevangenschap, dan elk ander aquarium.

Uitgaan in Osaka 
Op culinair gebied is Osaka een van de belangrijkste steden in Japan. Osaka staat internationaal bekend om de specifieke sushi, de zogeheten oshi, De vorm van de oshi is rechthoekig. Vanwege hun liefde voor eten worden de bewoners van Osaka ook wel gekscherend kuiadores genoemd, wat letterlijk betekent zij die zich te barsten eten. Ook het nachtleven van Osaka is bijzonder bruisend!

Vliegveld Osaka Japan
Kansai International Airport (OSA) is de luchthaven van Osaka en tevens het belangrijkste vliegveld van de regio. Het vliegveld ligt op 10 minuten rijden van het stadscentrum. KLM vliegt regelmatig van Schiphol naar het vliegveld van Osaka. De terminal van de luchthaven is de langste ter wereld en de brug naar het vasteland is de langste vakwerkbrug ter wereld. 

Maak je een rondreis naar Japan? Vergelijk dan wel de aanbiedingen voor Osaka met die voor Tokyo vliegtickets. In sommige periodes van het jaar is dat veel voordeliger. Bekijk voor extra inzicht hier het overzicht met goedkope vliegtickets Japan.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Osaka Kansai Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Osaka vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Osaka? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Osaka vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Osaka deals. Tip: voor een last minute Osaka vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!
  • Goedkoop vliegen naar Osaka? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.

De beste Osaka Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Osaka  

Hoe lang is het vliegen naar Osaka? De vluchtduur van een vlucht Amsterdam Osaka of Brussel Osaka is circa 11,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Osaka

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Etihad Airways
- *
Japan Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Air France
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Osaka aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Osaka zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024