Vliegen naar Fukuoka

Voordelig vliegticket Fukuoka boeken? Helaas stopt KLM met haar directe vluchten naar Fukuoka vanaf Schiphol. In de toekomst is er dus weer een overstap in Taipei, Osaka, Tokio of...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fukuoka voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Fukuoka vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fukuoka vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fukuoka te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fukuoka? Geef je op voor de Fukuoka Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fukuoka vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Fukuoka kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Fukuoka in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fukuoka boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fukuoka in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Fukuoka als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Fukuoka

Hoe lang is het vliegen naar Fukuoka? De vluchtduur is circa 15 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Fukuoka

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Fukuoka o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fukuoka met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Fukuoka. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fukuoka zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017