Vliegen naar Fukuoka

Voordelig vliegticket Fukuoka boeken? Helaas stopt KLM met haar directe vluchten naar Fukuoka vanaf Schiphol. In de toekomst is er dus weer een overstap in Taipei, Osaka, Tokio of...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 695,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,075,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fukuoka voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Fukuoka

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Fukuoka

Kaart Fukuoka

Lees meer over Fukuoka

...en-naar-osaka">Osaka, Tokio of Seoul als je naar deze mooie Japanse stad wilt vliegen. Het aantal passagiers was op jaarbasis niet voldoende om de route Amsterdam - Fukuoka in stand te houden. 

Fukuoka is een stad gelegen in het zuiden van Japan. Er wordt gezegd dat dit de oudste stad van Japan is, omdat het het dichtst bij China en Korea ligt. Fukuoka is ook bekend van de marathons die er ieder jaar worden gehouden. Over het algemeen is dit op de eerste zondag in december.

Japan kent warme zomers (van juni t/m september tussen de 22 - 28 graden celsius) en milde winters, met in januari een gemiddelde van 6 graden Celsius. Wel valt er in de zomer de meeste neerslag.

De luchthaven Fukuoka Airport heeft maar één landingsbaan, maar toch wordt er op veel bestemmingen gevlogen, vooral naar Aziatische steden. Grappig detail: vluchten naar Fukuoka landen altijd tussen 7 uur 's ochtends en 10 uur 's avonds, om de bevolking een goede nachtrust te geven. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Fukuoka Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Fukuoka vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Fukuoka? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Fukuoka te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fukuoka? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fukuoka vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Fukuoka deals. Tip: voor een last minute Fukuoka vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Fukuoka Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Fukuoka  

Hoe lang is het vliegen naar Fukuoka? De vluchtduur is circa 15 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Fukuoka

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Japan Airlines
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Fukuoka aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fukuoka zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024